Haberler

NBA'de San Antonio Clippers, San Antonio Spurs'u farklı yendi

Güncelleme:

NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği San Antonio Spurs, konuk olduğu San Antonio Clippers'a 123-83 mağlup oldu. Clippers'ta 21 sayı, 4 asist ve 3 ribaund ile Kawhi Leonard mücadelenin en skorer ismi olurken, Cedi Osman 12 sayı, 1 asist ve 1 ribaund ile müsabakayı tamamladı.

NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği San Antonio Spurs, konuk olduğu San Antonio Clippers'a 123-83 mağlup oldu. Clippers'ta 21 sayı, 4 asist ve 3 ribaund ile Kawhi Leonard mücadelenin en skorer ismi olurken, Cedi Osman 12 sayı, 1 asist ve 1'de ribaund ile müsabakayı tamamladı.

NBA'de normal sezon 5 maç ile devam etti. Batı Konferansı ekiplerinden San Antonio Spurs, deplasmanda San Antonio Clippers'a 123-83 mağlup oldu. Clippers'ta 21 sayı, 4 asist ve 3 ribaund ile mücadeleyi tamamlayan Kawhi Leonard, karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Ev sahibinde Paul George ve Russell Westbrook 19'ar sayıyla katkı verdi. Spurs'ta ise Devin Vassell'in 14, Victor Wembanyama'nın 11 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Konuk ekipte 16 dakika parkede kalan milli basketbolcu Cedi Osman, 12 sayı, 1 asist ve 1 ribaund katkısı sağladı.

Alperen Şengün'ün 19 sayısı Houston'a galibiyet için yeterli olmadı

Batı Konferansı ekiplerinin karşı karşıya geldiği mücadelede Houston Rockets, konuk ettiği Golden State Warriors'a 95-106'lık skorla yenildi. Golden State'te Stephen Curry 24 sayı, 7 ribaund ve 6 asist, Klay Thompson 21 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin mimarı oldular. Houston'da ise Jalen Green'in 21 sayı, 9 ribaund ve 1 asistti yenilgiyi engelleyemedi. Karşılaşmada Houston formasıyla 33 dakika süre alan milli basketbolcu Alperen Şengün de 19 sayı, 7 ribaund ve 5 asistlik performans sergiledi.

NBA'de gecenin toplu sonuçları şu şekilde:

Houston Rockets: 95 - Golden State Warriors: 106

Milwaukee Bucks: 110 - Atlanta Hawks: 127

Philadelphia 76ers: 126 - Portland Trail Blazers: 98

Los Angeles Clippers: 123 - San Antonio Spurs: 83

Sacramento Kings: 132 - Los Angeles Lakers: 128 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

San Antonio Spurs Kawhi Leonard Basketbolcu Cedi Osman Spor Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title