Haberler

    Nba'de Perşembe Günü Takas Olması Muhtemel Oyuncular

    NBA'de takas döneminin sona ereceği perşembe günü pek çok basketbolcunun takım değiştirmesi bekleniyor.

    NBA’de takas sezonu perşembe günü sona ererken pek çok önemli oyuncunun takım değiştirmesi gündemde olan maddeler arasında yer alıyor.

    Bu sezon Rajon Rondo, Josh Smith ve Jeff Green gibi oyuncuların adreslerini değiştirmesinin ardından pek çok önemli oyuncununda takımlarını değiştirmesine olası gözüyle bakılıyor.

    Isaiah Thomas/Goran Dragic


    Phoenix Suns, Oklahama City Thunder ile sıkı bir play-off yarışı içinde. Bu yarış lig sonuna kadar devam edeceğe benziyor. Thunder’ın çıkışıyla birlikte Suns ile olan maç farkını sadece yarım maça indirmesi Suns’ı endişelendirdi. Suns’ın Goran Dragic ve Isaiah Thomas’ın guard rotasyonunda yarattığı savunma zaafiyetleri sebebiyle bu iki oyuncuyu takas etmek istiyor.

    Geçen sezon yakaladığı çıkışla NBA’in en iyi üçüncü beşine seçilen Goran Dragic, bu sezonun sonunda sınırlı serbest oyuncu konumuna gelecek. Sloven yıldızı Houston Rockets ve Los Angeles Lakers, kadrosuna katmak istiyor.

    Bu sezon başında Suns’un yolunu tutan Isaiah Thomas’ı Suns takas etmek istiyor. Kısa boyu ve 20 milyon dolarlık yüksek kontratından dolayı Thomas’ı elden çıkarmak isteyen Phoenix Suns’un ne yapacağı büyük merak konusu.

    Brook Lopez


    Bu sezon beklentileri karşılamaktan çok uzak gözüken Brooklyn Nets, pota altının yıldız ismi Brook Lopez’i takas etmek istiyor. Lopez’in yaşadığı sakatlık problemlemlerinin yanı sıra yeterince iyi bir savunmacı olamaması dikkat çekiyor.

    Yıldız oyuncunun 16.7 milyon dolarlık opsiyonlu yüksek kontrat bedeli, Nets yönetiminin onu takas etmek istemesinin başlıca sebeplerinden biri olarak yer alıyor.

    Enes Kanter


    Milli oyuncumuz Enes Kanter, Utah Jazz’da istediği dakikaları alamadığından ötürü geçtiğimiz günlerde takasını istedi. Bu sezon sonunda sınırlı serbest oyuncu konumuna geçecek olan Enes, takım arkadaşı Rudy Gobert’in çıkışıyla birlikte istediği kadar sahada kalamadığı için takasını istiyor. Maç başına yaklaşık 30 dakikaya yakın süre alan Enes’in ne yapacağı merak edilenler arasında.

    Reggie Jackson


    Oklahama City Thunder’ın kenardan gelen en önemli oyuncularından biri olan Reggie Jackson’un takas edileceği uzun zamandır konuşuluyor. Dion Waiters’ın gelişinin ardından Reggie Jackson’un takım içindeki huzursuzluğu artarken takas olma olasılığı bunla paralel olarak artmışa benziyor.

    Aaron Afflalo/Wilson Chandler

    Bu sezon başında Denver Nuggets’a gelen ama beklentilerin altında Aaron Afflalo’yu, Denver Nuggets yönetimi takaslamak istiyor. Takas döneminin en cazip takımlarından biri haline gelen Denver Nuggets’ın ayrıca bir diğer oyuncu Wilson Chandler’ı da takas edebileceği konuşuluyor.

    Benzer haberler için Ajans Basketbol

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Denver Nuggets Phoenix Suns Rajon Rondo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title