Haberler

    Nba All-Star'a Doğru...

    NBA'den yapılan açıklamaya göre, 15 Şubat'ta TSİ sabaha karşı Kanada'nın Toronto kentinde yapılacak karşılaşmada, Doğu ve Batı karmalarını yönetecek isimler belirlendi.

    NBA'den yapılan açıklamaya göre, 15 Şubat'ta TSİ sabaha karşı Kanada'nın Toronto kentinde yapılacak karşılaşmada, Doğu ve Batı karmalarını yönetecek isimler belirlendi.

    Doğu Karması'nın başında, David Blatt'in yerine Cleveland Cavaliers başantrenörlüğüne getirilen Tyronn Lue yer alacak. Cavaliers, 32 galibiyet ve 12 mağlubiyetle Doğu Konferansı'nın zirvesinde bulunuyor.

    Batı Karması'nı ise 46 maçının 42'sini kazanan konferans lideri Golden State Warriors'ın başantrenötü Steve Kerr değil, 39 galibiyet, 7 yenilgiyle 2. sıradaki San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich yönetecek. Üst üste 2 yıl aynı kişinin başantrenörlük yapmasına izin vermeyen NBA All- Star geleneği doğrultusunda, önceki sezon Batı Karması'nı yöneten Kerr, takımın başına geçemiyor. Popovich böylece 2005, 2011 ve 2013'ten sonra 4. kez All-Star karşılaşmasında yer alacak.

    "Yükselen yıldızlar" açıklandı

    Geçen yıl değişen formata göre, kadrolarında en az 3 çaylak ve en az 3 ikinci yıl oyuncusu bulunduran, onar kişilik ABD Takımı ile Dünya Takımı'nın karşılaşacağı, "Yükselen yıldızlar" maçında forma giyecek oyuncular da belli oldu.

    All-Star hafta sonu kapsamında 13 Şubat'ta TSİ sabaha karşı yapılacak gösteri maçında sahaya çıkacak ABD Takımı, Jordan Clarkson, D'Angelo Russell (Los Angeles Lakers), Rodney Hood (Utah Jazz), Zach LaVine, Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Nerlens Noel, Jahlil Okafor (Philadelphia 76ers), Jabari Parker (Milwaukee Bucks), Elfrid Payton (Orlando Magic) ve Marcus Smart'tan (Boston Celtics) oluşuyor.

    Dünya Takımı'nda ise Bojan Bogdanovic (Brooklyn Nets), Clint Capela (Houston Rockets), Mario Hezonja (Orlando Magic), Nikola Jokic, Emmanuel Mudiay (Denver Nuggets), Nikola Mirotic (Chicago Bulls), Raul Neto (Utah Jazz), Kristaps Porzingis (New York Knicks), Dwight Powell (Dallas Mavericks) ve Andrew Wiggins (Minnesota Timberwolves) bulunuyor.

    Lakers, Shaq'ın heykelini dikecek

    Öte yandan, Los Angeles Lakers maçlarını oynadığı Staples Center'ın önüne, kulübün 1996-2004 yıllarında formasını giyen Shaquille O'Neal'ın heykelinin yapılacağını açıkladı.

    Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Lakers formasıyla 2000'de normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen, 2000, 2001 ve 2002'de şampiyonluk kazanan O'Neal'ın heykelinin açılış töreni, 2016-2017 sezonunda gerçekleştirilecek.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Cleveland Cavaliers Toronto Kanada Star Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title