Haberler

Muratpaşa Belediyesi'nin 30 Milyon Liralık Yatırımla Hayata Geçireceği Deniz Baykal Spor Tesisleri İnşaatı Devam Ediyor

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi'nin Kızılarık Mahallesi'nde inşa ettiği Deniz Baykal Spor Tesisleri, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Tesisin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası bulunacak. Tamamlanması hedeflenen tesis, yeni yıl ile birlikte faaliyete geçecek.

Muratpaşa Belediyesi'nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Tesislerinin inşaatı hızla devam ediyor.

TBMM'ye 1973'te Antalya milletvekili olarak giren Maliye, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Dışişleri bakanlıkları ile Başbakan Yardımcılığı görevlerini yürüten ve 11 Şubat'ta hayata veda eden CHP'nin 4'üncü Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Antalya'da adını taşıyacak spor tesisleri inşaatı devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi'nin Kızılarık Mahallesi'nde 8 bin metrekare alana inşa ettiği tesis 30 milyon liraya mal olacak. Yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahasının yer alacağı tesisin yeni yılla birlikte tamamlanması hedefleniyor. Merhum Deniz Baykal'ın adının, memleketi Antalya'da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi'nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Deniz Baykal Muratpaşa Dünya Spor Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title