Haberler

Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK forması giyen 28 yaşındaki oyuncu Muhammet Demir, sosyal medyada kendisini eleştiren taraftara sert karşılık verdi. Deneyimli futbolcu, "10 numaranın ağırlığından kat kat aşağıdasın" yorumuna karşılık "Boş boş otur ve yeni sezonu seyret" ifadelerini kullandı.

Futbolcu-taraftar atışmaları sosyal medyanın işin içine girmesiyle artık farklı bir boyut kazandı. Bunun son örneği Gaziantep FK golcüsü Muhammet Demir ile kırmızı siyahlı takıma gönül veren bir taraftar arasında gerçekleşti. Kırmızı siyahlı takım 2020/21 sezonu forma numaralarını tanıtan bir video hazırlayarak resmi Instagram hesabından paylaştı. Yeni sezondada takımın 10 numarası olan Muhammet Demir videonun altına gelen bir yoruma çok sinirlendi.

Demir, videonun altında kendisini etiketleyerek "10 numaralı formayı giyiyorsun ama o formanın ağırlığından kat ve kat aşağıdasın" yazan taraftara sinirlendi ve "Sen sokaklarda gezerken ben bu numara ile bu şehrin iki takımına da senelerce hizmet ettim. Bu formanın ağırlığını iyi bilirim, merak etme. Sen şimdi her zamanki gibi evinde boş boş otur ve yeni sezonu seyret" karşılığını verdi.

Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret

2 PENALTI BİRDEN KAÇIRINCA ORTALIK KARIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun 22'inci haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Gaziantep FK'de maça Muhammet Demir'in kaçırdığı penaltılar damga vurmuştu. 57. dakikada kullandığı penaltıda direği geçemeyen Muhammet Demir ikinci penaltıyı ise üstten dışarı gönderince Gaziantep FK tribünlerden büyük tepki almıştı.

SUMUDİCA DA SERT ÇIKMIŞTI

İkinci penaltıyı Muhammet'in kullanmamasını isteyen teknik direktör Marius Sumudica da kaçan penaltının ardından sinirlerine hakim olamamış ve oyuncusuna sert çıkmıştı.

Sumudica, Muhammet Demir'i 66. dakikada oyundan çıkarırken oyuncu doğrudan soyunma odasına gitmek istemiş ancak teknik heyetin çabasıyla yedek kulübesine döndürülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Muhammet Demir Gaziantep Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (9)

.....:

Sen futbol oynamayı bilmiyorsan taraftar ne yapsın!

5
2
yanıtYanıtla
reha muhtar:

muhammet evladım bu sosyal medya işinden vazgeç bence , insanlar mutlaka eleştirecek birşeyler bulurlar ve kimseye yanıt verme , ben seni tanırım efendi ve işine özen gösteren birisin , inişler - çıkışlar her dönemde olabilir , sen kimsenin sözüne aldırma

2
2
yanıtYanıtla
kazma:

futbolcu değilsin torpil yamağı

4
0
yanıtYanıtla
ULUBATLI:

SPORCUNUN AHLAKLISINI SEVERİZ !! ELBETTE ELEŞTİRİLECEKSİN BUNU TAŞIMAYI DA BİLECEKSİN !! KENDİNİ GELİŞTİRECEKSİN. TARAFTAR SANA HAKARET ETMEMİŞ HEMEN ZIPLAMAYACAKSIN

3
1
yanıtYanıtla
abdullah:

futbol sanki çok dolu bir iş

3
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Kendi oyuncumuzu aşağı çekmek için her şeyi yapan, yabancıları tanrı zannedip aşırı saygı gösteren ,padişahın ezilen kulları olmaktan bir türlü vazgecemeyen , sömürge toplumu gibi davranan zavallı insanlarla dolu bir ülkeyiz .Mustafa Kemal kabrinde çok huzursuzdur .o bu millete kendisine güvenmesini ve saygı duymasını öğretmeye çalıştı.

1
1
yanıtYanıtla
ÖMER:

Çok yetenekli bir oyuncu, ilk çıktığında büyük bir yıldız adayı idi. fakat daha gençken sakatlıklar sonucu çok ameliyat geçirdi, bir türlü gücünü toplayamadı.

0
0
yanıtYanıtla
YOK YA:

Hem bu insanlar sayesinde para kazanacaksın hem de insanları eleştireceksin. Boş yapmış. Biz izlemesek aç kalır.

0
0
yanıtYanıtla
YOK YA CEVAP:

HA HA İZLEME

yanıt3
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title