Haberler

Muhammed Ali, Necmettin Erbakan ile Cuma Namazı Kılmıştı

Güncelleme:

Efsane boksör Muhammed Ali, 1976 yılında geldiği Türkiye'de dönemin Milli Selamet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan ve binlerce kişiyle Sultanahmet Camisi'nde cuma namazı kıldı.

Efsane boksör Muhammed Ali, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 1964 yılında 'Malcolm X'ten etkilenerek müslüman olan ve Cassius Marcellus olan adını da Muhammed Ali olarak değiştiren efsanevi boksör, 1976 yılının ekim ayında Türkiye'ye de geldi.

NECMETTİN ERBAKAN İLE CUMA NAMAZI KILDI

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dönemin Milli Selamet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan tarafından Atatürk Havalimanı'nda karşılanan Muhammed Ali, burada kendisini bekleyen binlerce kişiyle birlikte Sultanahmet Camisi'ne gidip Cuma namazı kıldı.


İlgili Haberler
Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (21)

esra:

iğrenç kareler.

1
75
yanıtYanıtla
hakan29:

dön ve aynaya bak. .

yanıt17
yanıt0
grc:

ıgrenc olan sen ve senın gıbıler!

yanıt18
yanıt2
esra:

Ben güzel, 21 yaşinda Türküm, erkek arkadaşim da Sırp asıllı Alman ve yobazlara hiç alakam yok.

yanıt1
yanıt8
mine:

Bravo Esra, ooooh iyi yapmişsın, bizim erkekler maalesef çoğu iğrenç ve yobaz.

yanıt0
yanıt10
Zafer:

ALLAH Şeriat denen belayı başımızdan eksik eylesin inşallah. Müslümanlara huzur ve rahatlık versin. .

5
31
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Bu değerlerimizde şu anda gerçek dünyada. Bunlar islamiyetin gerçek neferleri idi. Artık lider olarak Türkiyede Erbakan hoca/Türkeş/Muhsin Yazıcıoğlu gibi dört dörtlük lider yok. . Allah Mohammed Alı/ Erbakan hocamız/Türkeş/Yazıcıoğlu''nun mekanını Cennet etsin. Onları özlüyoruz. . .

22
2
yanıtYanıtla
usta:

adı güzel insan allah cc sana ve bütün müslümanlara rehmet etsin

21
0
yanıtYanıtla
Erdeniz:

DİNİMİZİ!!! Siyasete, spora, ticarete, eğitime, ilime , bilime alet aden toplumlar hiçbirzaman MUVAFFAK OLAMAYACAKLARDIR. . .

3
18
yanıtYanıtla
dürüst ömer lazım:

ERDENİZ BEYNİNE SOKMUS DA SEN CEBİNDEN CİKARAMİYOSUN. . DİN RANT ARACİ DEGİLDİR VE ARACTA DEGİLDİR SADECE AMAC YADA SİSTEMDİR AMA BU AMAC SENİN RUHUNU TASİYAN BEDENİN ARACTİR. . . AYNADAN KORKUYORSAN MUSLUMAN OLMA CUNKU HALEN KAYİTTASİN. . . DİNİNE GORE DURUST OLACAKSAN HİC OLMA. . . İSLAMDAN ONCEKİ 3 DİN BOYKE OLDUGUNDAN 4. GELDİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title