Haberler

Mostafa, Galatasaray'dan resmen ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak

Güncelleme:

Geçen sezon devre arasında kiralık geldiği Galatasaray'da fırtına gibi esen Mostafa Mohamed, Fransız ekibi Bordeaux'a transfer oldu. G.Saray, Mohamed'in bonservisini 4 milyon dolara Zamalek'ten aldı ve daha fazla bir paraya Bordeaux'a oyuncuyu sattı.

Sarı-Kırmızılı takımda büyük beklentilerin olduğu Mostafa Mohamed'in hikayesi kısa sürdü. Sabah'ın haberine göre; Mısırlı forvet bugün Fransa'ya doğru yola çıktı.

Mostafa,, Galatasaray'dan resmen ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak

4 MİLYON DOLAR ÖDENDİ

Sarı-Kırmızılı ekip, Zamalek'e Mohamed'in bonservisi için 4 milyon dolarlık ödemeyi yaptı. Bunun daha fazlasına Fransız ekibi Bordeaux'a oyuncusunu sattı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Mısırlı forvet Mohamed, bugün Fransız ekibi Bordeaux için sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi imzayı atacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mostafa Mohamed Galatasaray Bordeaux Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (8)

Hasbi Varol:

Geçen sene aldığım kararda ne kadar haklı olduğum bir kez daha ortaya çıktı, Bu takımda Babel, Belhanda ,Feguli, Ömer, Cagne ve Fatih Terim olduğu sürece GS'lığımı askıya almıştım. Kerem varken, Emre Akbaba varken Mustafa Muhammet varken Kahveci için 11 Milyon Euro'ya kadar çıkan kafadan ne beklersin ? Bu oyuncular doğru antraman proğramları ile birer yıldız olabilecekken , GS son 15 yıldır çok kötü kullanılıyor..

76
27
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Fatih Terim varken dedin film koptu arkadaşım. Terim gidince de 2 sene sonra terim diye ağlıyorsunuz. Yapmayın Fatih Terim formayı hake dene verir ve adalet konusunda tanıdığım en iyi teknik adam.... bun yanında Kahveciye 11 milyon veren Galatasaray değil Fenerbahçe onu bir araştır bence Galatasaray maksimum 5.250.000 Euroya kadar çıktı...

yanıt0
yanıt0
Eren İsmail:

10 milyon aldiysak iyi ama bordo dev klüp sayilmaz

59
3
yanıtYanıtla
inad :

Zaten gaylan olayından sonra, gs gibi bir kulupte bu güzel isme sahip birinin olması hiç yakışık almayan bir durumdu, gitmesi bu yönüyle gayet isabetli oldu.

28
24
yanıtYanıtla
Ülkü Bozkurt:

gitti güzelim çocuk :(

29
5
yanıtYanıtla
sedat :

Bordeaux Avrpa devi miymiş? Slider a öyle yazmışsınız :)

24
0
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

yazık oldu.barı ıyı bır santrafor varmı yedegınız..forvet kım olacak..ıyı bır forvet sartta hazır adamı kacırdınız kendı ellerınızle..seneye belkı 20 mılyona satardınız..bu acele nedenkı..

0
0
yanıtYanıtla
Tugay Uslu:

Bu sezon cok kotu geciriyordu nedeni belli turkiyediki idmanm ve antreman yetersizligi tum transferler ilk geldikleri sezon iyi ikinci sezon cop oluyorlar bence transferden cok antrnor ve yardimci antrnor ve kondisyoner transfer etmeliyiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title