Haberler

Minik Öğrenci, 'Cardozo' Vaadini Yerine Getirmeye Çalışıyor

Trabzonspor’un Paraguaylı oyuncusu Oscar Cardozo’yu okula getireceğini vaat eden ilkokul öğrencisi Ömer Efe Çoban, sözünü tutmak için için girişimlere başladı.

Trabzonspor'un Paraguaylı oyuncusu Oscar Cardozo'yu okula getireceğini vaat eden ilkokul öğrencisi Ömer Efe Çoban, sözünü tutmak için için girişimlere başladı. Genel nenajer Serhat Altıncı ile görüşen minik öğrenci davetini Cardozo'ya iletti.

Trabzon'da Prof.Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Efe Çoban, Trabzonspor'un Paraguaylı oyuncusunu, okula getireceğini vaat edince açık ara farkla okul başkanlığı seçimleri kazanmıştı. Bu vaadini yerine getirmek için çalışmalara başlayan minik öğrenci Cardozo'yu okula getirmek için girişimlere başladı. Okul müdürü Avni Kaya, sınıf öğretmeni Abdulkerim Kalyoncu ve babası Kadir Topçu ile birlikte Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı'yı ziyaret eden Ömer Efe, Cadrozo'ya davetini iletti.

Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı'ya, Cardozo vaadi ile ilgili bilgi veren, Çoban okulda yaptığı çalışmaları anlattı. Arkadaşlarının Trabzonspor ve Oscar Cardozo sevgisini bildiği için böyle bir vaatte bulunduğunu ifade eden minik öğrenci, "Trabzonspor'u okulla kaynaştırmak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte, futbolcuları bir araya getirerek formalarımızı imzalamalarını ve onlarla fotoğraf çekilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Sosyal projeleri vermiş olduğu önemle bilinen ve aynı zamanda yaptığı çalışmalarla kulübe önemli katkılar sağlayan, yönetimin ve muhalif kanadın da takdirini toplayan Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, minik Ömer Efe'ye yakın zamanda Cardozo ile birlikte okula ziyarette bulunacaklarının müjdesini vererek mutlu etti. Cardozo vaadi haberini medyadan takip ettiklerini belirten Altıncı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kulüp olarak sosyal projelere ve etkinliklere büyük bir önem verdiklerini belirterek, "Trabzonspor sevgisinin bu şehir için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Gençlerimizin bu sevgisine karşılık vermek için başta yönetimimiz ve profesyoneller olarak bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çocukların mutluluğunu gördüğümüzde hepimizin göğsü kabarıyor" dedi.

Trabzonspor Genel Menajer Serhat Altıncı, ziyaretin anısına minik Ömer Efe'ye futbol topu hediye ederken aynı zamanda okulun futbol takımına da forma hediye edeceğini belirtti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serhat Altıncı Óscar Cardozo Trabzonspor Ömer Efe Spor Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title