Haberler

Milos Krasic, Polonya'da Haftanın 11'ine Seçildi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Milos Krasic, Polonya Ligi'nde takımına son 2 ayda 3 gol 2 asistlik katkı sağlayarak Avrupa kupaları yolunu açtı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Milos Krasic, yeni takımında patlama yaptı. Sezon başında gittiği Polonya ekibi Lechia Gdansk'ta silik bir görüntü ortaya koyan ve hayal kırıklığı yaratan oyuncu, son haftalarda bambaşka bir görüntü ortaya koydu.

Bir çok maçta takımını sürükleyen isim olan Krasic, ligin de en formda oyuncuları arasına girdi. Gdansk'ta ilk 5 ayda çıktığı hiçbir maçta fileleri havalandıramazken, ilk golünü Şubat ayının ortasında kaydetti. Mart ve Nisan aylarında da gol ve asistlerle skora katkıda bulundu.

İKİ AYDA 5 GOLE KATKISI VAR

Lechia Gdansk önceki gün Pogon Szczecin ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip maçı 2-0 kazanırken, karşılaşmada gol perdesini açan isim Milos Krasic oldu. 3 gol-3 asistle 6 gole katkı sunan Krasic, Avrupa kupalarına katılma yolunda ilerleyen yeşil-sarılı ekibi sürükleyen isim oldu. Bu rakamın 3 gol- 2 asistlik kısmı son iki ayda gerçekleşti.

YENİDEN MİLYONLAR EDECEK

Tecrübeli futbolcunun yükselen formu Polonya basınının da son günlerde en çok konuştuğu konular arasına girdi. Polonya'da haftanın 11'ine seçilen oyuncu ile ilgili Radio Gdansk'ın yaptığı haberde, Krasic'in performansıyla yeniden değerini yükseltmeye başladığı ifade edildi. Gdansk ile 2017 sonuna dek sözleşmesi olduğu belirtilen Sırp futbolcunun, yeniden değerini milyon Euro'lar düzeyine çekeceğine dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milos Krasic Fenerbahçe Polonya Gdansk Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (7)

hekim:

iyiki kurtulduk oyun bilmiyorduki

2
0
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

alkolü bırakmıştır

2
0
yanıtYanıtla
hasan dalelma:

polonya liginde normal

0
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, hastaysan doktora git ve ilaç kullan yinede Tevekkülü Allah (C. C. ) a bırakmak için Kuran-ı Kerim de geçen Şifa ayetlerini okumayı adet haline getir. Binlerce kez her gün okursun.

1
0
yanıtYanıtla
FARGO:

Bizim sağlamtaşsporun bulunduğu süper amatörle polanya süper lig bir zaten neyin kafası bu

1
0
yanıtYanıtla
tayyareci:

Hem sadece Polonya ligi Hemde 2 ayda 3 Gol neresi performans bunun.

0
0
yanıtYanıtla
ka akıl:

HABERCİLER HAKAN ŞÜKÜR NE ZAMAN DÖNECEK HANGİ TARİHTE SİZDE YALANCININ ÖNDE GİDENLERİSİNİZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title