Haberler

Milli Kadın Basketbolcu Işıl Alben, Arda Turan'a İthafen Paylaşım Yaptı

Güncelleme:

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben, Arda Turan'a göndermeli bir paylaşımda bulundu. Alben, Metin Oktay'ın foroğrafını paylaşarak "bizi sevenleri üzmeyelim baba" notunu düştü.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Işıl Alben, Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasının ardından dikkat çekici bir paylaşıma imza attı.

"BİZİ SEVENLERİ ÜZMEYELİM BABA"

Daha önce çok kez Galatasaraylı olduğunu ve Fenerbahçe'den aldığı teklifi reddettiğini açıklayan Işıl Alben, sosyal medya üzerinden Metin Oktay'ın "Bizi sevenleri üzmeyelim baba" sözünü paylaştı.

Işıl Alben'ın bu paylaşımı, Galatasaray taraftarları tarafından beğeniyle karşılandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Metin Oktay Galatasaray Arda Turan Işıl Alben Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

H:

Türk futbolu nun son 10 yılını mahveden iki adam.biri gazetece döver prim için milli formayı satar diğeri kebapcı dan dayak yer federasyonu mahkemeye verir.krolar sizi.

12
3
yanıtYanıtla
adanalı:

fatih terim ne zaman dürüst oldu? gs yi bırakıp gitmedimi? sonra kovulunca gs ye geldi milli takımıda fatih terim rezil etti. . .

9
4
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖYLEYEN:

BARCA YA GİDERKEN HAVANDAN GEÇİLMİYORDU. . . AVRUPADA ADAM GİBİ OYNAMAYANI OYNATMAZLAR CANIM BENİM.

8
5
yanıtYanıtla
esesli:

arda türkıyenın en sevılmeyen gıcık futbolcusundan bırisi mıllı takıma ıhanet eden para için huzur bozan herıfın teki

9
4
yanıtYanıtla
zigmo:

bende esesliyim fakat bunu yapan fatih terim o değil.

yanıt6
yanıt2
RED:

fatih terimin zamanında milli takıma almadığı kadro dışı bıraktığı adam gs ye neden gelsin ki? Kim ister böyle egoist sorunlu bir teknik adamla çalışmayı? gs yönetimi komple değişmeli yoksa önümüzdeki uzun senelerce şampiyonluk ve avrupa kupaları başarısından mahrum kalacak BİR GS Lİ OLARAK yazıyorum bunu ve çok üzülüyorum

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BUNU FULBOLCU YAPIPTA İYİ OYNUYOR DİYENLEREDE PES. . LA BU HANGİ ARA BÖYLE GÜNDEM OLDU ANLAMADIM. . ŞABAN

5
6
yanıtYanıtla
ASLAN kız:

fatih terim ne yapmış ona adam etmiş diyemi bu ego sahada çöp topuyordu terim onun elinden tutu o neyaptı nankörlük yaz yaz bitmez arda turan

3
8
yanıtYanıtla
Nokta.:

Çok iyi oldu Galatasaraya gelmemesi bi işe yaramazdı. . Nankörlükten bahsediyorsunuzda önce adamlığını konuşmak gerekir adam olarak görüyorsanız sıra nankörlüğe geçer. . ;)

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne alaka

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title