Haberler

Milli Judocuların Dünya Şampiyonası'ndaki Hedefi Altın Madalya

Bahamalar'ın başkenti Nassau'da 17-21 Ekim'de düzenlenecek Dünya Gençler Judo Şampiyonası'na katılacak Genç Kadınlar Türk Milli Takımı, şampiyonadan altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.

DUYGU AVUNDUK - Bahamalar'ın başkenti Nassau'da 17-21 Ekim'de düzenlenecek Dünya Gençler Judo Şampiyonası'na katılacak Genç Kadınlar Türk Milli Takımı, şampiyonadan altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.

Şampiyonaya Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) hazırlanan Genç Kadınlar Judo Milli Takımı'nın teknik direktörü Yavuz Yolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen ay Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan farklı kategorilerde 3 madalya ile döndüklerini hatırlattı.

Yolcu, sporcularının Dünya Şampiyonası için iyi bir çalışma döneminden geçtiğini belirterek, "Trabzon TOHM'da çalışmalarını sürdüren milli sporcumuz Gamze Sayma geçen ay Sofya'da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük elde etti. TOHM'da kalan sporcularımız eğitimlerine devam ederken, antrenmanlarını da aksatmadan sürdürüyorlar. Yaklaşık 3 hafta kamp yaptık." diye konuştu.

Şampiyonada iddialı olduklarını vurgulayan Yolcu, "Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. 5 kadın sporcumuz şampiyonaya katılacak. Dünya Şampiyonası'ndan altın madalya ile dönmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tuğçe Beder: "İlk olmak için çalışacağım"

48 kiloda mücadele eden Avrupa ikincisi Tuğçe Beder, hedeflerinin birincilik olduğunu söyledi.

Tuğçe, Türkiye'ye altın madalya getirmek istediklerini dile getirerek, "Şampiyonluk, ileriye dönük 2020 ve 2024 Olimpiyatları'na sağlam bir adım olur. Kampta kondisyon, çabukluk, kuvvet ve teknik çalışmalar yaptık. Daha çok bir şeyler eklemekten ziyade formumuzu korumaya yönelik çalışmalar üzerinde durduk." diye konuştu.

Bahamalar'daki şampiyonanın kendisi için büyük bir basamak olduğunu ifade eden Tuğçe, şunları kaydetti:

"Türk judosunun dünya çapında önemli yerlere gelmesinde büyük pay sahibi olmak istiyorum. Çünkü judoda kadınlarda olimpiyat şampiyonumuz yok. İlk olmak istiyorum. Umarım başaracağım."

Kaynak: AA / Spor

Bahamalar Nassau Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title