Haberler

Milli Atlet Elvan Abeylegesse'ye 2 Yıl Men Cezası

Güncelleme:

Türkiye Atletizm Federasyonu, 2007 Dünya Şampiyonası'nda alınan numunelerinde yasaklı maddeye rastlanan milli atlet Elvan Abeylegesse'ye 2 yıl men cezası verdi.

Milli atlet Elvan Abeylegesse'ye 2007 Dünya Şampiyonası'nda alınan numunelerde yasaklı maddeye rastlandığı gerekçesiyle 2 yıl men cezası verildi.

YASAKLI MADDEYE RASTLANDI, 2 YIL CEZA YEDİ

Türkiye Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu, geriye dönük incelemede, 2007 Dünya Şampiyonası'nda alınan numunelerinde yasaklı maddeye rastlanan milli atlet Elvan Abeylegesse'ye 2 yıl men cezası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Elvan Abeylegesse Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

Adınızı yazın:

Biride çıkıp yazmamış ki 2007 dünya şampiyonasından alınan numunede aradan 9 sene geçtikten sonra mı doping çıkıyo ya da 9 senede mi tahlil yapılıyo. Şaka gibi.

7
2
yanıtYanıtla
tork:

yazdık kardeşim de çıkmıyor bir türlü

yanıt0
yanıt0
kenan:

elin kenyalı sı da türk oldu ya ne diyelim. durmak yok reza beye slm olsun bari.

7
1
yanıtYanıtla
suat:

balık baştan kokar. şike hırsızlık rüşvet hile bunları yapmak bu ülkede suç sayılmıyor hatta ödüllendiriliyor. ama dünya da suç. bir şey siyah sa siyahtır sen istediğin kadar beyaz de ak de

3
4
yanıtYanıtla
hain kim sen söyle:

anadolunun ilçelerinde sporu engellemek için spor salonu yapmayan olanıda habereye çeveren devlete gülüyorum. . pırıl pırıl gençler sporla tanışmazken afrikadan sporcu getirip servet ödüyor

3
3
yanıtYanıtla
Elvan Abeylegesse:

tipte isim de zaten hakiki TÜRK canım. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, beş vakit Namaz ını vaktinde kıl. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ‘’Namaz Mümin Miracıdır’’ diye buyuruyor. Ne demişler Namaz kılanı yarı yolda koymaz. Müslüman Namaz İslam ın beş şartından biridir. Allah (C. C. ) Kabul etsin.

3
2
yanıtYanıtla
...:

DOPİNGÇİ GÖKHAN GÖNÜLE DE VERİLMELİDİR

3
1
yanıtYanıtla
urfali:

Gökhan gönül sandım la. Ona da 2 yıl men verilmeli

1
3
yanıtYanıtla
aaa:

Türk atlet falan demeyin, Türk''lük kağıt üzerinde olmaz. 70 milletten adamı tc vatandaşı yapıp Türk demeyin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title