Haberler

Metin Tekin: Fenerbahçe, Manuel Pellegrini'yi İstiyor

Güncelleme:

Eski futbolcu Metin Tekin, "Fenerbahçe, sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak Pellegrini'yi takımın başına getirmek istiyor." dedi.

Sezon sonunda Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de futbol takımı için sürpriz bir teknik direktör adayının ismi ön plana çıktı.

NTV Spor yorumcusu Metin Tekin, Fenerbahçe'nin sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Manuel Pellegrini ile ilgilendiği yönünde bir duyum aldığını açıkladı.

METİN TEKİN: PELLEGRINI'Yİ İSTİYORLAR

Metin Tekin, "Fenerbahçe'nin Pellegrini'yi çok ciddi şekilde düşündüğünü duydum. Hatta teknik direktör adayların başında Pellegrini var. Başarı çizgisi çok yüksek bir teknik adam. Saha kenarındaki duruşu da iyi" açıklamalarında bulundu.

SEZON SONUNDA GİDİYOR

Bilindiği üzere Manchester City sezon sonunda Manuel Pellegrini ile yollarını ayırma kararı almıştı.İngiltere Premier Ligi ekibi, Bayern Münih'te başarılı bir kariyer sürdüren Pep Guardiola ile anlaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manuel Pellegrini Metin Tekin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

fenerli:

kurtulus Yilmaz Vuralda

3
1
yanıtYanıtla
reis:

yeni hocaya gerek yok fb bu sistemde oynasın, v. persi gol kralı olur, fb martta şampiyon olur. . pereira daha yeni uyandı. .

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kadir gökçe kaç yaşındasın bılmıyorum sen takımının gecmişini biliyomusunda fener hakkında atıp tutuyorsun

1
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Elhamdülillah Tesbihin çek, sağlıklı sıhhatli her türlü nimetlerden yararlandığının yerine Allah (C. C. ) a şükür etmiş ol.

2
0
yanıtYanıtla
ZMN:

ne pellegrini si ya. . hiç mi adam kalmadı

1
0
yanıtYanıtla
talat:

perrera ne yapsın van persie ve nani koca bir yıl yatıp son maçlarda uykudan uyandılar bence perrera başarılıdır ve kalmalıdır taraftarını kandıran başkan istifa etmelidir her yıl 2. olmaktan bıktık başımızda transferde her yılın başında en çok parayı harcayınca şampiyon olduğunu zanneden bir başkan var:)

0
0
yanıtYanıtla
FNER:

YUH BE NE YALAN HABER DUN METIN TEKININ PROGRAMINI SEYRETTIM FENERBAHÇEYE YAKISIR DIYORDUU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title