Haberler

    Mete Vardar: Beşiktaş Bursaspor Galibiyetini Hak Etti

    Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-2 yendikleri maçta galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

    Vardar, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok iyi bir maç olduğunu belirterek, "Oyuncuları, teknik heyeti, hepsini kutluyorum. Çok iyi bir maç çıkardılar. Tekrar lig lideriyiz" dedi.

    Mete Vardar, liderliklerini devam ettirdikleri için mutlu olduklarını aktararak, şöyle devam etti:

    "Bursaspor ligin önemli ve iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız son 4 lig maçında galip gelmemiz nedeniyle az da olsa bir endişe vardı ama Beşiktaş takımı bugün 1. dakikadan maçın son düdüğüne kadar çok istedi ve galibiyeti hak etti. İnşallah şampiyonluk yolunda bu şekilde devam edeceğiz."

    "Golün son dakikada gelmesi, gerginliğe sebep olmuş olabilir"

    Maçın son düdüğünün ardından yaşanan gerginlikle ilgili olarak Vardar, "Golün son dakikada gelmesi, gerginliğe sebep olmuş olabilir. Bu tip gerginlikler olabilir ama Bursasporlu oyuncuların başka bir gerginliği var mı? Bilmiyorum. Genel itibarıyla ligde önemli bir maçtı. Bursaspor için de puan anlamında önemli bir maçtı. Biz bunlara takılmıyoruz, önümüze bakıyoruz. 47 puanımız var. Hem Beşiktaş camiası hem de Türkiye için perşembe günü çok önemli bir maça çıkacağız. Artık bu dakikadan sonra Liverpool maçına konsantre olacağız" diye konuştu.

    Vardar, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek, "Bu oyuncuların daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Ümraniye'den tam 26 dakikada buraya geldik. Yollar bomboştu. Lütfen cefakar taraftarımız, bundan sonraki maçlarda bizi yalnız bırakmasın. Bu takımın gerçekten desteklenmeye ihtiyacı var. Bu oyuncular bunu hak ediyor diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    "Fernandao'nun pozisyonuna isyan etmeleri gerekiyor"

    Bursaspor cephesinin uzatma dakikalarında verilen penaltı kararına isyan etmesinin sorulması üzerine ise Vardar, şöyle konuştu:

    "Bilmiyorum, fark etmedim isyan ettiklerini ama Fernandao'nun pozisyonuna isyan etmeleri gerekiyor. Bence o kişisel olarak da yapmaması gereken bir hatayı yapıyor. Futbol tabii ki sonuçta sahada oynanıyor ama  hepsi bu işten ekmek yiyorlar. O harekete daha fazla isyan etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum."

    Spor Toto Süper Lig'de bundan sonraki ilk iç saha maçları olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını Ankara Osmanlı Stadı'nda oynamak için başvuruda bulunduklarını da söyleyen Vardar, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan cevap beklediklerini sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mete Vardar Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title