Haberler

Mesut Özil isyan etti: Yok sayılmak beni çok kırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil hayal kırıklığı yaşıyor. Mesut yakın çevresine, "Bu şekilde yok sayılmak beni çok üzüyor. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil'den sitem geldi. 1 aydır kadro dışı olan Mesut, yakın çevresine içini döktü.

"YOK SAYILMAK ÜZDÜ"

Fanatik'teki habere göre Mesut yakın çevresine, "Bu konu gereksiz yere uzadı. Bu şekilde yok sayılmak beni çok üzüyor. Büyük bir hayal kırıklığı ve kırgınlık yaşıyorum. Umarım yönetim tarafından en kısa sürede affedilirim" dedi.

Mesut Özil isyan etti: Yok sayılmak beni çok kırdı

GELİŞME OLMADI

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, oyuncunun durumunu görüşmek için İstanbul'a gelmişti. Ancak herhangi bir sonuç çıkmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Ozan Tufan Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (2)

Panther Panthera:

Yoksun ve yoksunsun zaten. Hava civa. Bir icraat gosteremedin, abi olamadin.

7
6
yanıtYanıtla
Oktay Aşan:

HERKEZ HAYATTA 2. BIR ŞANSI HAKEDER.ALI KOÇ BAŞKAN SEN HIÇ MI HATA YAPMADIN.3 SENEDIR FENERBAHÇEYI NE DURUMLARA SOKTUN.AFFEDIN.OYNASIN BELKI MLS VEYA KATAR,A SATARIZ DA PARA KAZANIRIZ.O KADAR DA ÇÖP DEĞIL.NE ÇABUK UNUTTUNUZ ALDIĞI MAÇLARI ATTIĞI GOLLERI.BU KADAR BALIK HAFIZALI OLMAYALIM.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title