Haberler

Mesut Bakkal: "Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı aldık"

Güncelleme:

- Mesut Bakkal: "Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı aldık" Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Denizlispor taraftarı olduğu sürece kazanamayacağımız maç yok" Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Altınordu galibiyetinin ardından, "Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı...

- Mesut Bakkal : "Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı aldık"

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal :

"Denizlispor taraftarı olduğu sürece kazanamayacağımız maç yok"

DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Altınordu galibiyetinin ardından, "Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı aldık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Denizlispor evinde ağırladığı Altınordu'yu 1-0 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, önemli bir virajı geçirdiklerini ve ikinci yarıda oynana oyundan çok memnun olduğunu dile getirdi. Takıma inandığı için başına geçtiğini belirten Mesut Bakkal, "Geldiğimiz günden beri özellikle 3 haftalık periyotta takımın bir direnci vardı. Ortaya çıkan çocukların mücadelesi, oynama isteği artık kazanma duygusu özellikle maçın ikinci yarısında ortaya çıkınca kendi kalelerine attılar ama pozisyonlarımız da var. Özellikle maça durgun başladık. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler ve oyunu öne taşıma biraz daha farklı Denizlispor ortaya çıkardı. Kolay değildi tabii haftalardır galip gelemeyen takım için. İkince devrede gösterilen performans önümüzde günler için umut ve ışıktır. Altınordu galibiyetiyle önemli bir virajı aldık. Geride kalan maçlarda takımın iyi şeyler yapacağına inanıyorum. İnancım olduğu için buradaydım. İnşallah ikinci devredeki oyunları maç boyunca oynayıp puanlar toplamak istiyorum. Denizlispor taraftarı olduğu sürece kazanamayacağımız maç yok. Tüm taraftarları tribüne bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Bakkal Denizlispor Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title