Haberler

"Mesut ağabey ağladı" diyen Ozan Tufan, Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz tüm yaşananları ortaya döktü

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, iki kulüp arasında oynanacak hazırlık maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı kalmasına ilişkin konuşan milli futbolcu, "Mesut ağabey ile İsmail Hoca arasında her soyunma odasında olabilecek normal bir diyalog yaşandı. Mesut ağabey gözyaşı döktüğü için yanında olmak istedim. Kurunun yanında ben de yandım." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'de kadro dışı kaldığı dönemde yaşananları anlatan Tufan, Mesut Özil'in yanında durduğu için kendisine yaptırım uygulandığını belirtti.

"MESUT AĞABEY GÖZYAŞI DÖKTÜĞÜ İÇİN YANINDA OLMAK İSTEDİM"

TRT Spor'a konuşan Ozan Tufan, Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasına ilişkin, "Mesut ağabey ile İsmail Hoca arasında her soyunma odasında olabilecek normal bir diyalog yaşandı. Mesut Abi gözyaşı döktüğü için yanında olmak istedim. Kurunun yanında ben de yandım." ifadelerini kullandı. Ozan ayrıca 6 ay boyunca sarı-lacivertli yöneticilerin kendisiyle hiçbir şekilde iletişim sağlamadığını da belirtti.

'Mesut ağabey ağladı' diyen Ozan Tufan, Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz tüm yaşananları ortaya döktü

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe maçı öncesi basın toplantısında yaptığı açıklamalar şöyle:

"ORAYA GERİ DÖNMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Acun Ağabey hayallerinden bahsetti ve ben de o hayallerin bir parçası olmak istedim. Hocayla da bir görüşmemiz oldu ve ona hala istekli olduğumu söyledim. Herkesi hayali olan Premier Lig'de geçtiğimiz sezon kısa bir süre de olsa oynamış bulunuyorum. Oraya geri dönmek için elimden geleni yapacağım.

"FENERBAHÇE'DE 7 YOĞUN SEZON GEÇİRDİM"

Kafam boş olduğunda daha iyi performans verebiliyorum. Fenerbahçe döneminde bu durum benim için çok zor oldu. Hem taraftar hem kulüp açısından Fenerbahçe'de 7 yoğun sezon geçirdim.

'Mesut ağabey ağladı' diyen Ozan Tufan, Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz tüm yaşananları ortaya döktü

"HAK ETMEDİĞİM ŞEYLER YAŞADIM"

Başarmak istediğim ulaşmak istediğim şey şampiyonluk. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe dönemine dair bazı kırgınlıklarım var. Hak etmediğim şeyler yaşadığımı düşünüyorum. Benim yaşamadığım bir şey bana yansıtıldı. Aziz Yıldırım döneminde kadro dışı kaldığım zaman kendi hatalarım yüzünden kadro dışı kalmıştım. Ancak bu son dönemde yazılan şeylerin çoğu bildiğiniz gibi değil, daha sonra bu konulara yönelik bir açıklama yapacağım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (6)

Rahman Karaeski:

Mesutun hakkını yiyorlar buraya yazıyorum mesut affeilmezse şampiyon olamaz fb

44
20
yanıtYanıtla
özgün özen :

fenerbahçede gereksiz inatlar çok oluyor kime zarar kulübe,trilyonluk oyuncuları harcıyoruz.

46
8
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Futbolda duygusallığa yer yok futbolcu kendine bakmalı hırslı olmalı sadece çıkacağı ve oynayacağı maçlara konsantre olmalı çocuk oyuncağı değil bu işler kulüpler bunlara dünya kadar 7 sülalesine bile yetecek para veriyorlar elbette karşılığını bekleyecekler !

44
7
yanıtYanıtla
MERT GÜLKAN:

Fenerbahçe şahıslara bağlı değildir. Fenerbahce gönderdi diye o oyuncu kötü denilemez. Ama gerektiğinde gitmesi gerekenleri gönderir alması gerekenleri alır şampiyon olur işte o kadar.

21
18
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Fenerbahçe gayrimilli bir futbol takımıdır .

3
6
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Milli futbolcu öğütme makinesi Fenerbahçe futbol kulübü !!!

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title