Haberler

Mesut'a lisans çıkması için Gustavo 700 bin euro, Serdar Aziz ise 2 milyon maaşında indirim yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, uzun uğraşlar sonucu dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'i renklerine bağlarken, bu konuda sarı-lacivertli iki futbolcunun da önemli bir fedakârlık yaptığı ortaya çıktı. Luiz Gustavo'nun 700 bin euro, Serdar Aziz'in ise 2 milyon TL maaşında indirim yaparak Mesut'a lisans çıkmasını sağladılar.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e lisans çıkarabilmesi için limiti aşmamak uğruna oyuncular Luiz Gustavo ve Serdar Aziz yıllık ücretlerinde indirime gitti.

Başkan Özdemir, bu konuda Fenerbahçe'nin Mesut Özil'in lisansı için Gustavo ve Serdar Aziz'in maaşlarını düşürdüğünü açıkladı.

GUSTAVO'NUN YENİ MAAŞI 2.5 MİLYON EURO OLDU

Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo'nun yıllık ücretinin 3.2 milyondan, 2.5 milyon euroya indirdiği ifade edildi. 30 yaşındaki savunmacı Serdar'ın ise kazancını 10 milyondan, 8 milyon TL'ye çektiği belirtildi.

Bu sezon 19 maçta forma giyen Luiz Gustavo, takımına 1 gollük katkı sağladı. Tecrübeli oyuncu, Eylül 2019'da 6 milyon euro bedelle Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya'dan transfer edilmişti.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luiz Gustavo Serdar Aziz Mesut Özil Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (45)

Adanalı:

Parayı elden almışlardır. Kimse bir başkası için alacağından vazgeçmez. Fb nin tüm transferleri şaibeli

19
10
yanıtYanıtla
birisi:

Fatih Terim''in 1. 905 TL maaş alması gibi mi? Diğer kulüplerde hiç şaibeli transfer yok zaten. Herkes pir-ü pak bir FB''nin transferleri şaibeli. . .

yanıt4
yanıt1
Yasin:

Çocuk mu kandırıyorsunuz ya. Elden vericez desenize şuna

17
11
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Ne kadar zekisin. . Atlamadın yani. . Elden neyle veriyorsun. . ?

yanıt5
yanıt4
Cocuk kandirmayin.:

Gorunusde indirim. Ama arka kapida ayni larayi geri alirlar.bankadan degil.elden.eski numara bu..

13
10
yanıtYanıtla
ASDADS:

ALİ KOÇ DEMEDİ Mİ BEN İŞİ KILIFINA UYDURURUM DİYE. DOLANDIRICILIK RUHLARINDA VAR!

9
11
yanıtYanıtla
Hakan:

Maaslarini el altindan aliyorlar kagit üzerinde öyle .

12
8
yanıtYanıtla
aslan:

fenerliler inanın siz ali koça klübü ileride açıklarla nasıl borç altına koyduğunu evet galatasaray batıyor fenerlilere göre . Ancak Fenerbahçe ölmü ve bitmiş siz bu yıl inşallah şampiyon olmazsınız ki zaten olamıyorsunuz beceriksizler takımı lakin Sizin başkan klübü iyi yüklü bir boç altına soktu.

9
11
yanıtYanıtla
fenerly:

hoş ulan ultratıro

yanıt7
yanıt6
fenerlibahçeli34:

Saçma sapan yazmışsın. . . ama kompleks atıp rahatladın dimi? İyi hiç olmazsa. .

yanıt7
yanıt4
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title