Haberler

Mersin İdmanyurdu İçin Kritik Viraj

MERSİN'i uzun yıllar üst liglerde temsil ettikten sonra borçları nedeniyle Süper Amatör Lig'e kadar düşürülen Mersin İdmanyurdu, sezonun son maçında Erdemli Belediyespor'a kendi evinde 3-0 yenildi.

MERSİN'i uzun yıllar üst liglerde temsil ettikten sonra borçları nedeniyle Süper Amatör Lig'e kadar düşürülen Mersin İdmanyurdu, sezonun son maçında Erdemli Belediyespor'a kendi evinde 3-0 yenildi. Köklü kulübün kapanması gündeme gelirken, Başkan Şevket Varan, "Takımımızın geleceğine dair kararlar önümüzdeki günlerde alınacak" dedi.

Temelleri 1925 yılında atılan kırmızı-lacivertli ekip, sezonun son maçında Mersin Arena'da Erdemli Belediyespor'u ağırladı. Soyunma odasına 2 - 0 geride giden ev sahibi, sahadan da 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

94 yıllık tarihi kulübün kapanması gündeme gelirken, Kulüp Başkanı Şevket Varan sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Mersin İdmanyurdu'nun bir marka olduğunu vurgulayan Varan, "Yazacak, çizecek, söylenecek o kadar şey var ki, içimize attıklarımızın bir kısmını söyledik, kalanı da ilerleyen günlerde açıklayacağız. Sezon başından beri yaşatmak adına mücadele ettiğimiz takımımız bugün sezonun son maçına çıktı. Bu zorlu süreç de bize hizmet eden hocalarımıza, futbolcularımıza, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Mersin İdmanyurdu'nun bu şehrin en büyük takımı olduğunu amatör ligde bile gösterdiler. Takımımızın geleceğine dair kararlar önümüzdeki günlerde alınacak" ifadelerini kullandı.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Erdemli Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title