Haberler

Mersin İdman Yurdu'nda Hasan Şaş Sesleri

Güncelleme:

Mersin İdman Yurdu'nda yeni başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Engin Şahin, teknik direktörlük görevi için Hasan Şaş'a teklif götürdü. Şaş, Şahin'den süre istedi.

Süper Lig'in dibine demir atan ve küme düşme hattından bir an önce kurtulmak isteyen Mersin İdman Yurdu, bu sezon sıkıntılarla boğuşuyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Sezona Mesut Bakkal ile başladılar. Ardından Bülent Kormaz göreve getirildi. Sadece iki ay çalışabildi. Son olarakta Hakan Kutlu 1 günlük teknik direktör olarak Akdeniz ekibinde görev aldı. Mersin İdman Yurdu yönetiminde ise yaprak dökümü yaşandı. Yöneticiler bir bir istifa etti. 11 Ocak'ta ise başkanlık seçimi yapılacak. Mersin'in ileri gelenlerinden Engin Şahin'e şehirde büyük bir ilgi var.

BAŞKAN ADAYI ENGİN ŞAHİN

Engin Şahin göreve gelmekte kararsızdı ancak Mersin şehrinin baskısına dayanamadı. Şahin'in 11 Ocak'ta yapılacak seçimlere tek aday olarak girerek Mersin İdman Yurdu'nun yeni başkanı olması bekleniyor.

HASAN ŞAŞ'A TEKLİF GÖTÜRDÜ

İşadamı Engin Şahin takımın başına ise Hasan Şaş'ı getirmeyi planlıyor. Şahin, Hasan Şaş ile ilk görüşmesini yaptı. Teklifi sundu. Hasan Şaş Şahin'den süre istedi. 11 Ocak'ta yapılacak seçimlerin ardından ikili bir kez daha görüşecek. Akdeniz ekibinde transfer çalışmaları ise derinden sürüyor.Daha önce Mersin İdman Yurdu'nda yöneticilik yapan Engin Şahin Orta Doğu Hastaneleri yönetim kurulu başkanlığını yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Engin Şahin Hasan Şaş Akdeniz Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (8)

ÖZ:

Hasan Şaş gibi WiNNER ruhlu insanlara ihtiyacimiz var!!!!

1
6
yanıtYanıtla
musa Mobil-ANDROID:

KESÍN KUME DUŞURUR SAKIN ALMAYIN

3
1
yanıtYanıtla
###:

Bundan bomba mı olur. Futbolcunun birine söver o da burnunun üstüne bi vurur nakavt. Doping de kullandırır bu oyuncularına

3
1
yanıtYanıtla
Yasin:

Böyle küfürbazları takımın başına getirirsen futbolculardan her türlü şey beklenir bunlar futbolcuya ne verebilir bizde her şey günü geçirme uzun vade planı yok her şey disiplin

4
0
yanıtYanıtla
TOKAT:

AĞZI ÇOK BOZUK. BEŞ PARA ETMEZ. AKILLI OLSUNLAR STATLARININ YANINA , YÖRESİNE YANAŞTIRMASINLAR.

3
1
yanıtYanıtla
İbrahim:

Eğlence olsun diye düzenlenen bir turnuva maçında bile arkadaşına küfür eden bu şahsı neden baş tacı yaparız bilmem. Bülent Korkmazın tırnağı bile olamazken onun yerine getirilmesine şaşıyorum. Yazık bize !!!!!

0
0
yanıtYanıtla
BJK:

SİZİN SABAHTAN BERİ ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTUĞUNUZ KİM MİLLİ TAKIMI DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ YAPAN VE O KADRODA GOL ATAN, GS YI AVRUPA LİGİNDE ŞİMPİYON YAPAN KADRODA YER ALAN KİŞİ ULAN BALIK HAFIZALILAR SALAK SALAK KONUŞMAYIN ARTIK. .

0
0
yanıtYanıtla
Mersin Lee Serkan:

ENGİN ŞAHİN yaptığı açıklamada adaylığını çektiğini açıklamıştır. Ayrıca Hasan ŞAŞ eski bir Adana Demir Spor`lu olduğu için öncelikle TARAFTAR kendisini benimseyemeyecektir bu da daha büyük sıkıntılara sebep olacaktır. (BAŞARI SAĞLANACAK OLSA BİLE) Bu yüzden kimse KULÜPTEN YAPILMAMIŞ bir açıklamaya inanmasın. Şuan TEK ADAY vardır o da Hüseyin ÇALIŞKAN`dır. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title