Haberler

Meme Kanserine Karşı 'Pembe Top Sahada'

Anadolu Efes’in Turkish Airlines Euroleague B Grubu 2. hafta maçında İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımını ağırlayacağı karşılaşmada bu yıl ikincisi düzenlenecek ’Pembe Top Sahada’ etkinliği yapılacak.

Anadolu Efes'in Turkish Airlines Euroleague B Grubu 2. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını ağırlayacağı karşılaşmada bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Pembe Top Sahada' etkinliği yapılacak.

Tüm dünyada 'Meme Kanseri Farkındalık' ayı olarak kutlanan ekim ayında Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen proje kapsamında karşılaşmanın hava atışını projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel yapacak. Her yıl 1 milyon 400 bin kadına teşhisi konan meme kanseri 8 kadından birinde görülüyor ve binlerce kadın bu hastalık nedeniyle hayatını kaybediyor. Meme kanserinde erken teşhis ise hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü, 2014 yılında başlatılan 'Pembe Top Sahada' isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, 'Meme Kanseri Farkındalık' ayının simgesi pembe rengin hakim olacağı ve büyük heyecana sahne olacak karşılaşma, 22 Ekim Perşembe günü 20.00'de başlayacak. Karşılaşma sırasında basketbolseverler de meme kanseri konusunda bilgilendirilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi, pembe topla başlatılacak EA7 Emporio Armani maçında kadınlara mücadelelerinde yalnız olmadıkları mesajını verecek. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani karşılaşması öncesinde pembe top ile objektiflerin karşısına geçti. Korel, projenin bir diğer destekçisi ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz'a poz verdi.

'Pembe Top Sahada' projesinin ilki 2014-2015 sezonunda yapılmış ve Anadolu Efes'in Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Rusya'nın UNICS Kazan takımını ağırladığı Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasının hava atışını ünlü oyuncu Beren Saat gerçekleştirmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emporio Armani Anadolu Efes İtalya Spor Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title