Haberler

Meksikalı Boksör 36 Dakikada 210 Milyon Lira Kazanacak

Güncelleme:

Meksikalı boksör Saul Canelo Alvarez, ABD'li Daniel Jacobs ile yapacağı maçtan 35 milyon dolar kazanacak. ABD'li boksör ise 15 milyon dolar gelir elde edecek.

ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde yapılacak WBC-WBA-IBF orta sıklet (72.5Kg) unvan birleştirme maçı iki şampiyonu karşı karşıya getirecek. Bu pazar sabahı saat 05.00'te Meksikalı Saul Canelo Alvarez (51-1-2, 35 KO) ve ABD'li Daniel Jacobs (35-2-0, 29 KO) unvan için mücadele edecek.

CANELO 210 MİLYON TL KAZANACAK

173 cm boyunda ve 28 yaşındaki Meksikalı boksör Canelo, 11 maç için toplam 365 milyon dolar anlaşma yapmış ve bu karşılaşma sözleşmenin 2. maçı olarak gerçekleşecek. Canelo ilk maçını Rocky Fielding'e karşı oynamış ve İngiliz rakibini yenerek 3. ayrı sıkletinde süper ortada şampiyon olmuştu. Canelo'nun en fazla 36 dakika sürebilecek 12 rauntluk bu karşılaşmadan elde edeceği gelir minimum 35 milyon dolar olacak, yani yaklaşık olarak 210 Milyon TL. 182 cm boyunda ve 32 yaşındaki Amerikalı Daniel Jacobs'un ise Canelo maçından 15 Milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Meksikalı Boksör 36 Dakikada 210 Milyon Lira Kazanacak

1 BİLET 6 BİN DOLARDAN ALICI BULUYOR

20 bin kişilik T-Mobile Arena'da yapılacak Canelo ve Jacobs maçının biletleri resmi satış kurumlarında 105 ile 1505 dolar arasında fiyatlarla satılırken, tüm biletlerin de tükendiği bildirildi. Yasal karaborsada ise 6 bin dolar'a kadar çıkan biletler rekor aşamasına geldi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Canelo ve Jacobs mücadelesini yönetecek hakemler de belli oldu. Ring hakemi olarak Amerikalı Tony Weeks görev alırken, puan hakemleri olarak atanan isimler ise Dave Moretti, Glenn Feldman ve Steve Weisfeld oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Las Vegas Jacobs Nevada Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (10)

DEVE:

Canelo yener. Niye 6. 000 dolara bilet alayım. Öküz müyüm ben. Deveyim sonuçta.

8
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hayırlı Cumalar.

8
2
yanıtYanıtla
Cevad Zügürt:

Dürbunlu cvp, öbùr günlerin hayiri ve bereketi Yok Mi?

yanıt0
yanıt0
ASLI:

SAĞLAM VÜCUT YAPMIŞ BEĞENDİM

4
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

onlar dayakla para kazanıyor bizde ise daha zor durumda geçinenler üstesine para veriyor.

7
0
yanıtYanıtla
BOKSOR:

sonuna kadar hakediyorsun Canelo taktğin reflexlerin 10 numara kralsın. .

4
3
yanıtYanıtla
cabbar:

Canelo favori ama oyunu zevk vermiyor, Jacobs ise yabana atılacak boksör olmadığını Golovkin maçında gösterdi. . nakavt olmaz 12 raunt sürer ve zevkli bir maç olur kanımca. .

4
0
yanıtYanıtla
TUTORUTTO:

Bizde size acıyoruzya ona yanarım

1
1
yanıtYanıtla
soru:

yasal karaborsa ne ya

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Su Asliyla Durbunlu evlenselerde burdan elini ayagini cekseler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title