Haberler

Mehmet Terzi, Yeniden Atletizm Federasyonu Başkanı

Mehmet Terzi yeniden Atletizm Federasyonu başkanı seçildi.

Mehmet Terzi yeniden Atletizm Federasyonu başkanı seçildi.

Crowne Plaza Otel'de yapılan seçime 165 delege katıldı. Kullanılan 155 oyun 149'unu alan Mehmet Terzi yeniden Atletizm Federasyonu başkanı olurken, 6 ise oy geçersiz sayıldı.

Mehmet Terzi seçim öncesi, önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerine ve diğer kurullarda görev yapan kurul üyelerine teşekkür belgesi verdi. Seçimden hemen önce, geçen ay trafik kazasında vefat eden sporcular için açılan yardım kampanyasına destek amaçlı yardım standı açıldı.

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi seçimden önce yaptığı konuşmada, başkanlığa seçildiği 2004 yılından bugüne kadar birçok ilkler yaşandığını, birçok önemli başarılar elde edildiğini söyleyerek, "Atletizmin çıtasını uluslar arası arenada çok yükseklere çıktı. Türk sporcuları Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonalarında söz sahibi oldu. Hedefim 2016 Olimpiyatlarına daha fazla sporcu ile katılmak, daha fazla başarılar elde etmek. 2020 Olimpiyat Oyunlarının ülkemizde yapılması halinde yaklaşık 100 sporcu ile katılmayı planlıyoruz. Başkanlığa yeniden seçildiğim içim tüm delegelere ve atletizm camiasına teşekkür ederim. Başarılarımız kalıcı olacaktır" dedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise genel kurula hitap ederek, "Asıl amacım ülkemizde sporcu sayısının ve kalitesinin artırılmasıdır. Bu nedenlerle federasyon başkanlarına büyük görev düşüyor. Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'nin de bu görevlerin başarı ile yaptığını ve çok nezih bir genel kurul ortamı oluşturduğunu gördüm. Başkana ve ekibine teşekkür ederim" diye konuştu.

Seçim bitiminde federasyon çalışanları başkanları Mehmet Terzi'ye duydukları sevgi ve saygılarını belirtirken, yeni dönem için başarılar dileyip başkanları adına hazırlanmış pastayı ikram ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Terzi Plaza Otel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title