Haberler

Mehmet Demirkol'den Mustafa Cengiz-Fatih Terim çekişmesine olay yorum

Güncelleme:

Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan çekişmeyi yorumladı. Demirkol, "Mustafa Cengiz'in yaptığı konuşma aslında 'Ben seni gönderemiyorum. Sen istifa et' konuşması. Bundan başka bir anlam çıkarmak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol, Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında yaşanan gerginliği Fanatik'teki köşesinde yorumladı. Demirkol, "Sahada, yönetimde, hiç kimse Fatih Terim'in güçlü imajının yarısına bile ulaşamaz. Dolayısıyla Mustafa Cengiz de bu durumu gayet iyi biliyor. Ancak sanırım hâlâ ona, "Bu işi halledebilirsin" diyen hayalcilerle çevrili etrafı. Dün yaptığı konuşma aslında "Ben seni gönderemiyorum. Sen istifa et" konuşması. Bundan başka bir anlam çıkarmak mümkün değil. Fatih Terim'in adını bile anmadan, Ünal Aysal'ın 'eleman' tavrına benzer bir şekilde sürekli 'sayın teknik direktörümüz, hocamız' diyerek herhalde bunu yapmak istiyor." ifadelerini kullandı.

"AYRI AYRI FİKİRLERDEYSEK AYRI AYRI YOLLARA GİTMEMİZ GEREKİR"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılığı yaşadığını söyleyen teknik direktör Fatih Terim ile ilgili olarak "Aramızda fikir ayrılığı yok. Ayrı ayrı fikirlerdeysek ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Mustafa Cengiz Fatih Terim Haberler

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Ömer yeni bölüm yok mu, neden yok? 13 Mayıs Ömer bu hafta yok mu 2024? Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi?
Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (42)

ULTARSLAN:

Sayın Başkan sabrımızı taşırma.

13
33
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Ulrta armut

yanıt14
yanıt15
ASLAN:

Genç civciv git bilyelerinle oyna yürü

yanıt2
yanıt2
Kenan:

SEVEREK TAKİP EDİYORUZ ÇOK EĞLENİYORUZ GÜLEREK TAKİP EDİYORUZ BETER OLUN

14
20
yanıtYanıtla
mustafa:

başkan göndermesin kendisi kaçsın öyle daha zevkli oluyor

19
15
yanıtYanıtla
Abdulkadir yenen:

Sayin baskan senin görevin yanina iki degnekle cikip ben baskanim benim dedigim dedik diyemessin bu takimin arkasinda bu teknik yonetimin arkadinda büyük galatasaray taraftari var sakin bunu unutma bir anda kendini bitirirsin.kendine gel BAŞKAN VE ABDURHAYIM.

yanıt0
yanıt0
EMEKLI GAZETECI:

YENI GELENLERLE TAKIM TAM RAYINA Girerken BUNE LAHANA TURSUSU. . COCUK OYUNCAGINA DÖNDÜ Bir ARDA KONUSU Beyler Beyler Ilk OKUL ÖGRENCISIMISINIZ. . ?

19
3
yanıtYanıtla
Zalim:

Ünal Aysal çok haklıymış . . . Bu Fatih kendini ne zannediyor. . . ?Kendini GS üstünde görüyor her halde. . ?

9
9
yanıtYanıtla
GALA1905:

Baskan adamsin adam terim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

5
6
yanıtYanıtla
Leon BUUREN:

TERİM İSTİFA. YETER BE KARDEŞİM HER CANIN SIKILDIĞINDA TAKIMIN BAŞINA GEÇECEKSİN BERBAT EDİP BIRAKACAKSIN SONRA ŞÖYLE DEDİLER BÖYLE DEDİLER DİYE YOLLARA DÜŞECEKSİN. BU TAKIMIN SANA İHTİYACI YOK FATİH TERİM, SEN HER DEFASINDA GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM DİYORSUN. TAMAM MAAŞ LAMA KULÜBE HİBE ET ALACAKLARINI MADEM ÇOK SEVİYORSUN YA BU TAKIMI.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title