Haberler

Mehmet Demirkol: Arda Turan İsveç'e Transfer Olacak

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Arda, İsveç'e transfer olacak. Orada 16 maçı eritecek. Cezasını çekip, gelecek." dedi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, youtube kanalında açıklamalarda bulundu. Demirkol, Arda Turan'ın büyük bir takım olması halinde böyle bir ceza almayacağını söylerken ses getiren bir iddiada bulundu.

İşte Mehmet Demirkol'un Arda Turan'la ilgili sözleri;

"ARDA İSVEÇ'E TRANSFER OLACAK"

"İndirilebilir mi, bilmiyorum. Tahkim Perşembe açıklayacak. Bence indirilemez. Zaten tabandan verildi cezalar. Büyük bir takımda böyle bir ceza veremezlerdi. Arkanda kitle olması başka bir şey. Camiası olsa veremezsin. Arda'nın arkasında kitle yok. Bu ceza uluslararası. 4 maçı aştığı zaman ceza, gittiği ülke FIFA'ya soruyor, "Bu cezanın sizdeki karşılığı nedir?" diye. Onlar bu cezayı düşürebilme yetkisine sahip. Yazın nerede lig var. Arda, İsveç'e transfer olacak. Orada 16 maçı eritecek. Cezasını çekip, gelecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Arda Turan İsveç Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (26)

DENİZ:

BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM DİYEN ULU ÖNDER ATATÜRKÜN TÜRKİYESİNE YAKIŞAN BİR SPORCI DEGİL ARDA TURAN GİTSİN GİTTİGİ YERDEN DE MÜMKÜNSE GELMESİN.

18
2
yanıtYanıtla
el rey:

arda nın hareketleri güzel olmasa da haklı. gs nin bu sezon ofsayttan attığı gol sayısı 11 (bein sports pierosu)

3
16
yanıtYanıtla
HÜLLECİ:

CEHAPELİ VEKİLLER GİBİ. . ÖNCE GİDECEKLER O TARAFA, İŞ BİTTİ GEL BU TARAFA. .

8
7
yanıtYanıtla
KOYUN ÇOBANI!!!:

CHP Lİ VEKİLLER BİR İLKE ORNEGİ SERGİLEYEREK KİMSENİN YAPMAYA CESARET EDEMEYECEGİ BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ DEMOKRASİ İÇİN AKAPE NİN TUROLLERİNDEN HAVUZ MEDYASINDAN İŞİTECEKLERİ AHLAKSIZ İTHAMLARA GÖZE ALARAK DEMOKRASİ KAZANSI DEDİLER VE KENDİLERİNE RAKİP OLAN BİR PARTİYİ SEÇİME SOKMAMA OYUNUNU BOZDILAR ARDA ONLARIN BİNDE BİRİ OLAMAZ KIYAŞLAMA BİLE YAPILAMAZ.

yanıt0
yanıt6
YAZIK SİZE. MANTIKLI OLUN:

AKP DÜŞMANLIĞINDAN NE YAPTIĞINIZI GÖRMEZ BİLMEZ OLMUŞSUNUZ. . . . SAADET CHP BDP IYI ABD İSRAİL FETÖ PKK AVRUPA . . . HEP AYNI BUNLAR. AKP YE KARŞI AYNI SAFTALAR. DEMEK Kİ BUNLARDAN ADAM OLMAZ. KENDİ ÇIKARLARI İÇİN PKK NIN ABD NİN YANINDA OLUCAKLARDAN NE FAYDA GELİR.

yanıt1
yanıt0
KİM NE ANLA:

ZATEN SİZE KİM KARŞI OLURSA O FETÖCÜ PKK Lİ ABD İŞRAİLÇİ TEK BİR ŞEY GEÇEN GÜNKÜ İŞRAİLCİ CHP NİN VERDİGİ İSRAİLLE YAPILAN İNLAŞMALI MAVİ MARMARAY DA DAHİL İPTAL EDELİM ÖNERİSINI RED EDEN KİMDİ İPİN ALTINDA DA OYNUYORSUNUZ ALTINDADA

yanıt0
yanıt2
ALAÇATI KEBAPÇISI SILHO:

ŞU LİGDE ÇEVİRDİĞİMİZ DALAVERELERİ AVRUPA DA ÇEVİRSEK HER YIL AVRUPA ŞAMPUANI OLURUZ, AMA OSTERSUNDSA OYUN FALAN İŞLEMEDİ ADAMLAR TOP GÖSTERMEDİ BİZE. .

7
7
yanıtYanıtla
AHMET ÇAKTI:

orda da 16 maç ceza almasın sakın. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmasın sakın. .

10
2
yanıtYanıtla
ABDULHAMİTHAN:

ÖYLE ŞEYMİ OLUR NE GARİP FEDERESYON VAR. . . MÜSLÜMAN OL GÜNAH İŞLE. . . SONRA 3-4 AY HRİSTİYAN OL KLİSEYE GİR GÜNAH ÇIKAR. . SONRA TEKRAR MÜSLÜMAN. . . SAHADA OLMASI BİLE İNSANIN GÖZÜNÜ YORUYOR ARTIK. . ATLETİCODA BARCELONADA 1 GRM EDEPTEMİ ÖĞRENMEDİN. . .

8
1
yanıtYanıtla
ADANA:

ARDA SENDEN ÇOK BİRŞEY İSTEMİYORUZ. AZICIK ADAM OLSAN OLAY BİTECEK AMA KARAKTER YOK İŞTE

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title