Haberler

Medical Park Antalyasporda, Rizespor Mesaisi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmana kırmızı-beyazlı futbolcular, koşuyla başladı. Antrenman, açma germe ve kondisyon çalışmasıyla sona erdi.

Hafif sakatlıklarını bulunan Vederson ve Boom salonda çalıştı, Insa ise takımdan ayrı koşu yaptı. A Milli Takım'daki Murat Duruer, Ümit Milli Takım'daki Emrah Başsan ile Kamerun Milli Takımı'na çağrılan Enoh ise antrenmanda yer almadı.

- Futbolcuların görüşleri

Giray Kaçar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son 4 maçta Galatasaray, Bursaspor, Eskişehirspor ve Beşiktaş gibi zorlu rakiplerle karşılaştıklarını, bu maçlarda yenilmediklerini, 4 puan almayı başardıklarını söyledi.

Takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi mücadele sergilediklerini dile getiren Kaçar, takımda bir takım şanssızlıklar olduğunu, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Çaykur Rizespor maçından galip ayrılmak istediklerini vurgulayan Kaçar, "Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Kaliteli bir ekibiz ve iyi futbol oynuyoruz. Sonucunu da alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Giray Kaçar, bir gazetecinin, "Düşme hattına yaklaşma stres oluşturuyor mu" şeklindeki sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Stres oluşturmuyor. Biz kendimize güveniyoruz. Çok zorlu maçlar oynadığımız için bu durumda olduğumuza inanıyorum. Bundan sonra rakiplerimizle yenebileceğimiz maçlar oynayacağız. Düşme hattından 3 hafta içinde sıyrılacağız. Çaykur Rizespor karşılaşmasından 3 puan almamız gerekiyor, bunun bilincindeyiz."

Köksal Yedek ise puan tablosunda sıkıntı yaşadıklarını ancak oyun olarak iyi şeyler yaptıklarına inandığını söyledi.

Bir türlü galibiyet alamadıklarına dikkati çeken Yedek, Çaykur Rizespor maçıyla galibiyet serisine başlayarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini anlattı.

Köksal Yedek, doping kullandığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme ile ilgili olarak, "Yapılan yanlış bir şey yok, belki ufak bir ihmal vardı. Elimizdeki raporları ve doktorların yaptığı çalışmaları federasyona gönderdik. Ceza almadan bu süreç tamamlandı. İnşallah böyle bir şey bir daha yaşanmaz"ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Giray Kaçar Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title