Haberler

    Maurizio Gherardini açıkladı! Obradovic'in kariyerinde bir ilk...

    Bu bir ilandırSon beş sezonun tamamında Euroleague'de Final-Four oynayıp bir kez mutlu sona ulaşan ama Ataşehir'de rahat kazanabileceği maçları kaybeden Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin deplasmanında kazanıp play-off yolunda bir engeli daha aşmanın peşinde!

    Bu bir ilandır

    Son beş sezonun tamamında Euroleague'de Final-Four oynayıp bir kez mutlu sona ulaşan ama Ataşehir'de rahat kazanabileceği maçları kaybeden Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin deplasmanında kazanıp play-off yolunda bir engeli daha aşmanın peşinde!

    Takımın genel menajeri Maurizio Gherardini, Sırp başantrenör Zeljko Obradovic'le ilgili önemli açıklamalar yaptı...

    "KARİYERİNDE BİR İLK! DAHA ÖNCE BÖYLESİ YAŞANMADI..."

    Gherardini, Obradovic'in çok özel bir insan olduğundan bahsederken, kariyerinin hiçbir döneminde bu kadar zorlu bir süreçten geçmediğini de altını çizdi.

    Euroleague'de bu sezon ilk 9 maçın 7'sinin deplasmanda olduğunun altını çizen İtalyan genel menajer, 5 oyuncularının da sezon öncesi Dünya Kupası'nda olduğunu hatırlattı.

    Fenerbahçe Beko, play-off yolundaki kritik virajlardan birini Almanya'da, ALBA Berlin karşısında dönmenin hesaplarını yapıyor.

    Sezonun Ataşehir'de oynanan ilk randevusunda bir ara 14 sayıya kadar çıkan fark erimiş, Alman ekip maçı uzatmaya götürmesine rağmen sarı-lacivertliler sahadan galibiyetle ayrılmasını bilmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ivan Obradovic Ataşehir Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title