Haberler

Mats Hummels'den Yunus Mallı'ya Övgü

Bundesliga'nın 14'üncü haftasında sahasında Mönchengladbach'ı konuk eden Wolfsburg, Yunus Mallı'nın bir gol bir asistle oynadığı maçta rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.

Bundesliga'nın 14'üncü haftasında sahasında Mönchengladbach'ı konuk eden Wolfsburg, Yunus Mallı'nın bir gol bir asistle oynadığı maçta rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. Yunus'un attığı golün asisti ise eski Beşiktaşlı Mario Gomez'den geldi.

Wolfsburg'un galibiyetinde başrol oynayan Mallı'ya bir övgüde Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın yıldızı Mats Hummels'den geldi. Sosyal medya üzerinden Türk futbolcuyu öven Hummels, "Yunus, gördüğüm en iyi paslardan birisini attı. O pası atmak için dahice bir yol" ifadesine yer verdi.

- Yunus

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mönchengladbach Mats Hummels Yunus Mallı Spor Haberler

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title