Haberler

Marius Sumudica: "Osmanlıspor Maçı Daha Zor Olacak"

Süper Lig’in ikinci haftasında Göztepe’yi yenerek 3 puan alan Kayserispor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe'yi yenerek 3 puan alan Kayserispor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Marius Sumudica, "Bu maç daha zor. Kazanamazsak Göztepe galibiyetinin hiçbir önemi kalmayacak. Bu maça konsantre olmak daha önemli" dedi.

Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcuların keyfinin yerinde olduğu gözlenirken, Teknik Direktör Marius Sumudica, antrenman öncesinde takımla kısa bir toplantı yaptı. Sumudica'nın konuşmasının ardından sarı-kırmızılı takım düz koşu yaptı.

Göztepe maçında sırtındaki ağrı nedeniyle kadroya alınmayan Asamoah Gyan ile yeni transfer Oleksandr Kucher'in de katıldığı antrenmanda futbolcular düz koşu sonrasında ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, antrenmanda yaptığı açıklamada, "Oyuncularımla konuştum. Galibiyet onların galibiyetiydi. 3 puan kutlamaları için dün son günümüzdü. Bugün ise önümüzdeki maçın çalışmalarına başladık. Önümüzde bir maç daha var ve bu maç daha zor. Önümüzdeki maçı kazanamazsak Göztepe maçının hiçbir önemi kalmayacak. Bu maça konsantre olmak daha önemli. Puan alamamış bir takım ile oynayacağız. Biliyorum onlar bu kalitede değiller. Lig başladığında böyle şeyler oluyor. Eminim ki Osmanlıspor sahaya her şeyini koyacaktır. Puan almak isteyecekler" dedi.

Asamoah Gyan ve Oleksandr Kucher'in de antrenmana katılması sonrasında en zor işin kendisinde olduğunu ifade eden Sumudica, "İlk 11'i ben seçeceğim, beni yargılayacaklar ama hocanın hayatı bu. Varela gibi olur umarım. Varela'yı ilk 11'de başlattım, golünü attı. Boldrin'i oyuna aldım ve penaltı yaptırdı. Allah da bana umarım bir ışık verir ve doğru 11'i seçerim" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Asamoah Gyan Kayserispor Kadir Has Spor Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title