Haberler

Kimse tahmin edemezdi! İstanbul'un devleri Mario Balotelli için birbirine girdi

Güncelleme:

Adana Demirspor'da küllerinden doğan Mario Balotelli için savaş çıktı. Galatasaray nabız yoklamaya başladı, Fenerbahçe de devreye girdi. Adana Demirspor Balotelli için 10 milyon euro fiyat biçti.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Mario Balotelli'de savaşa tutuştu. Sezon başında transfer olduğu Adana Demir'de küllerinden doğan ve İtalya Milli Takımı'na davet edilen Balotelli, ezeli rakiplerin iştahını kabarttı.

Mario Balotelli'de İstanbul derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe birbirine girdi

10 MİLYON EURO

Akşam'daki habere göre; Adana Demirspor, Balotelli'yi isteyen takımlara, "10 milyon eurodan aşağı olmaz" cevabı yolladı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dışında Balotelli'yi İngiltere'den markaja alan takımlar var.

Mario Balotelli'de İstanbul derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe birbirine girdi

TARAFTARLAR İSTİYOR

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar Balotelli'yi takımlarında görmeye sıcak bakıyor. Sosyal medyada futbolcuya karşı gösterilen reaksiyon hayli olumlu.

Mario Balotelli'de İstanbul derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe birbirine girdi

TAKIMIN LİDERİ OLDU

2024'te kontratı bitecek İtalyan futbolcu, 24 resmi karşılaşmada 11 gol, 5 asistlik katkı sundu. Balotelli, kısa süre içinde Adana ekibinde ağırlığını hissettirdi, takımın ağabeyi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Mario Balotelli Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Eğrioturdoğrukonuş:

nasıl olsa o böyük takımınız başarısız olursa hakemler hakemler dersiniz. veyahut rakiplerinize mağlup olan takımlara şikeci dersiniz. milyon euroları da bunlar götürsün bu para bu ülkenin parası zaten ...?!!

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title