Haberler

Marco Silva, Cenk Tosun'u sildi: İstersen ayrılabilirsin

Güncelleme:

İngiliz basını, Everton Teknik Direktörü Marco Silva'nın Cenk Tosun'u gelecek sezon takımda düşünmediğini yazdı.

İngiliz gazeteci Danny Mills, Wilfried Zaha için yapılan transfer görüşmelerinde Crystal Palace kulübüne takasta Cenk Tosun'un teklif edilmesini değerlendirirken Marco Silva'nın Milli futbolcu ile yaptığı konuşmayı da aktardı. İngiliz yorumcu, Football Insider sitesindeki yazısında ''Yerinize başka bir oyuncu alıp sizi başka bir yere teklif etmek her oyuncu için zordur. Bu durum, senden kurtulmak istiyoruz mesajı gibi gözüküyor.'' sözlerini kullandı.

MARCO SILVA VE CENK TOSUN ARASINDAKİ KONUŞMA

Marco Silva ile Cenk Tosun arasındaki konuşmayı da söyleyen Mills, ''Teknik direktörü Marco Silva, Cenk ile konuştu ve kendisine şöyle dedi: ''Bak, durumumuz bu. Sana dürüst olacağım. İlk tercihim sen değilsin, ikinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bu halden memnunsan ve sıkı antrenman yapacaksan benim için problem olmaz. Kalırsan mutlu olurum ancak ayrılmak istersen de ayrılabilirsin.''

MOİSE KEAN GELİYOR

Everton, Juventus'tan Moise Kean transferini büyük ölçüde bitirdi. Teknik direktör Silva, geçen sezon forvet pozisyonunda Richarlison ve Calvert-Lewin'i tercih ediyordu. Cenk Tosun'un ismi Crystal Palace ile Zaha takasında geçmişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

500

Yorumlar (16)

Adill:

Kağnı gibi bir futbolcu kim ne yapsın , geç anladılar ama paralar gitti. . . . !

8
3
yanıtYanıtla
Cenk Tosun:

Beşiktaşın en başarılı futbolcusuydu Premier Ligde yedek kulübesinden kurtulamıyor. Fener alır onun parası çok, Mendil de hazır, TV8 i de var, para veren mal da maaşallah bol bol var daha ne olsun. . . . . . . . .

5
3
yanıtYanıtla
Ali koç:

Az ağla

yanıt0
yanıt0
Türk tarihinin en pahalı transferi ama:

Kendini hiç geliştirmiyor. Premier lig dünyanın en zor ve prestijli ligi. Sen çalışmazsan babayı 11''i görürsün paşacım.

4
2
yanıtYanıtla
Blade:

Çalismktan daha fazlasi gerekli , ust duzey yetenekli olmalisin tutunmak icin , cenk iyiydi ama ust duzey golcu olmak farkli ornegin ; Lukaku , Kane, Agüero , Vardy , Mane , Salah ,Abuemeyang bu adamlar üst düzey forvet her sene PL de 15 gol uzeri atarlar bu tarz bir adam degilsen cok zor tutunmak

yanıt0
yanıt0
Mehmet:

Kac defa sans gördü? Adam ugrasiyor. Firsat bulamiyorsa napsin? Geri

yanıt0
yanıt0
kartal nado:

Beşiktaş''ta Burak nereden baksan 3-4 hafta yokmuş ! e bu durumda bir forvete gerek olmayacak mı ? bence hemen anlaşılsın ve de kiralık da olsa buyur edilsin , kaptırılmadan !

5
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Tosun Paşayı Beşiktaş 3 yıllığına senelik 2 mly Euroya kiralasın . Toplam 6 mly Euro hiç düşünmeden ödesinler . 3 yıl sonra serbest kalır . Beşiktaş ve Tosun paşa isterse devam ederler . Biri istemez ise ayrılırlar . Evertonu ikna edecek zeki bir yönetici var mı ?

3
1
yanıtYanıtla
vatan taş:

bence kal kendini ispatla . . . takım değiştirirsen kaybeder silinir gidersin

0
3
yanıtYanıtla
behçet:

öncelikle bana burada bir yorum yapma şansı veren büyüklerimize saygılarımı sunarım. . efendim bu cenk tosun olayı beni aşıyor. . ama illa birkaç kelime söylemem gerekirse şunu söyleyebilirim: bunu yazan tosun okuyana kosun!

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title