Haberler

    "Marco Reus'un Serbest Kalma Bedeli Var"

    Güncelleme:

    Borussia Dortmund CEO'su Watzke, "Marco Reus'un kontratında serbest kalma bedeli var. Bu maddeyle bağlantılı olarak kulübümüzden ayrılabilir." dedi.

    ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

    Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, SPORT1media'ya yaptığı açıklamada, " Marco Reus'un kontratında serbest kalma bedeli var. Bu maddeyle bağlantılı olarak kulübümüzden ayrılabilir. Şu an kadromuzda bu tip sözleşmesi olan tek futbolcumuz o" dedi.

    Alman Milli takımının da vazgeçilmez isimlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Reus, yeni sezona da oldukça hızlı bir giriş yapmış ve 18 resmi maçta görev alırken, 8 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

    Özellikle Arsenal teknik direktör Arsene Wenger'in rüyalarını süsleyen ortasaha futbolcusu, Barcelona, Manchester United ve Paris St Germain'in de radarında bulunuyor.

    Dortmund ile 2017 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisindeki serbest kalma miktarının 40 Milyon Euro olduğu sanılıyor.

    2012 yazında Mönchengladbach'tan 17.5 Milyon Euro bedelle Dortmund renklerine bağlanan Reus, sarı siyahlılardaki ilk sezonunda 48 resmi maçta sahaya çıkmış ve 19 gol atıp 14 de asist yapmıştı.

    Borussia Dortmund'un alt yapısından yetişen ve 2 sezon Rot Weiss Ahlen forması giydikten sonra 2009 yazında Mönchengladbach'a transfer olan Marco Reus, burada toplam 97 lig maçına çıkmış ve 36 gol atıp 24 de asist yaparak müthiş bir istatistik tutturmuştu.

    2012'de Almanya'da yılın en iyi futbolcusu seçilen Reus, Almanya Milli takım formasını ise 17 defa terletip 7 kez fileleri havalandırdı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hans Joachim Watzke Marco Reus Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title