Haberler

Marc Bartra Trabzonspor'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Trabzonspor ile yolları ayrılan İspanyol oyuncu Marc Bartra, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. Bartra, Trabzonspor'da geçirdiği süreci özel ve farklı bir macera olarak nitelendirdi ve bazı unvanları kazanmayı hayal ettiğini ancak gerçekleşmediğini belirtti.

Trabzonspor'da karşılıklı olarak yollarını ayıran İspanyol oyuncu Marc Bartra, sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulundu "Bazı unvanları kazanmayı hayal ediyordum ama olmadı. Uzaktan her zaman her şeyin en iyisini dileyeceğim" dedi.

Trabzonspor'un geçen sezon 1 milyon 250 bin Euro bonservisle Real Betis'ten transfer ettiği Marc Bartra ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Fesih bedeli olarak bordo mavili kulüpten 1 milyon Euro alacak olan futbolcu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla veda etti.

"FARKLI BİR MACERA OLDU"

Kendisini seven taraftarlara seslenen Bartra, "Veda etme zamanı. Trabzon'a geldiğim ilk günden son güne kadar bana verdiğiniz sevgi için teşekkürler hem takım arkadaşlarım hem de özellikle taraftarlar. Benim için çok özel ve farklı bir macera oldu, farklı bir kültür, çok büyük bir ülke ve aynı zamanda çok güzel köşeleri olan hem kuzeyde hem de güneyde, bu kulübü seven çok tutkulu, mütevazi ve sevgi dolu insanlarla" dedi.

"BAZI UNVANLARI KAZANMAYI HAYAL EDİYORDUM AMA OLMADI"

Trabzonspor için elinden geleni yaptığını belirten 32 yaşındaki stoper, "Herkes için zor bir sezon oldu ama her zaman her maçta onurla, bağlılıkla ve cesaretle elimden geleni yapmaya çalıştığım sahada çok güzel anlar yaşadım. Türkiye'nin bu tarihi ve büyük kulübünde oynayan ilk İspanyol oyuncu olmak bir ayrıcalıktı. Bazı unvanları kazanmayı hayal ediyordum ama olmadı. Yaşanmış ve öğrenilmiş her şeyi ve özellikle de yıl boyunca koşulsuz desteğinizi hem Trabzon sokaklarında hem de stadyumumuzda aldım. Uzaktan her zaman her şeyin en iyisini dileyeceğim. İlk günden beri yardımcı oldukları için tüm takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarına, medya, başkanlara ve yöneticilere, Avcı'ya, personellere ve bordo mavi formayla oynayabilmek için bana fırsat veren Bjelica ve ekibine teşekkür ederim. Sizi her zaman hatırlayacağım" ifadelerini kullandı.

?


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Marc Bartra Trabzonspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title