Haberler

Manisaspor'da yeni yönetimin görev dağılımı belli oldu

Güncelleme:

Türk futbolunun efsane takımlarından biri olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manisaspor'da Ümit Atlı başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Türk futbolunun efsane takımlarından biri olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Manisaspor'da Ümit Atlı başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Ümit Atlı'nın başkan seçilmesiyle Manisaspor'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiren Manisaspor yeni yönetimi pazartesi günü resmi olarak göreve başladı. Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında kulübün öncelikli sorunları masaya yatırılırken görev dağılımı da belirlendi.

Ümit Atlı başkanlığındaki Manisaspor Yönetim Kurulunda görev dağılımı şöyle gerçekleşti: "Başkan: Ümit Atlı, Başkan Yardımcısı: Mahmut Güler, Başkan Yardımcısı-Mali İşler Sorumlusu: Mustafa Pekçetin, As Başkan: Fatih Baylan, Genel Sekreter: Onur Peynirci, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü: Yaşar Polat, Stat ve Tesis Sorumlusu: Semih Özer, Altyapı ve Diğer Branşlar Sorumlusu: Osman Işık, Altyapı ve Diğer Branşlar Sorumlusu: Hayrullah Tepeli, Proje ve Yatırımlar Sorumlusu: Kahraman Akkal, Sağlık İşleri Sorumlusu: Selçuk Sütçüoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu: Av. Muzaffer Esenkaya, Reklam ve Sponsorluk İşleri Sorumlusu: Mehmet Ali Şahin, Halkla İlişkiler ve Taraftar Sorumlusu: Yiğit Şen, İdari İşler Sorumlusu: Özkan Uzunlar." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title