Haberler

Manisa Futbol Kulübü İlk 4 Haftada Zirveye Yükseldi

Güncelleme:

Manisa Futbol Kulübü, bu sezonun ilk 4 haftasında aldığı galibiyetlerle puan tablosunda ikinci sıraya yerleşti. Takım, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki değişikliklerle başarılı bir performans sergiledi.

Manisa Futbol Kulübü ilk 2 yılında büyük umutlarla başlayıp umduğunu bulamadığı 1'inci Lig'e bu sezon müthiş bir giriş yaptı. Ligdeki ilk 2 sezonunda Play-Off'a kalamayan Manisa, bu yıl ise ilk 4 haftada zirveye damga vurdu. Sezon başında teknik direktörlük görevine daha önce İstanbulspor'u Süper Lig'e çıkaran Osman Zeki Korkmaz'ı getirip kadrosunu önemli oranda değiştiren siyah-beyazlı ekip, maratonun ilk haftalarında kafalardaki soru işaretlerini sildi. İlk 4 haftada namağlup 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken 10 puan toplayan Manisa FK, puan tablosunda 4'te 4 yapan Eyüpspor'un ardından ikinci sıraya yerleşti. Attığı 8 golle 10 gol bulan Eyüpspor'dan sonra en golcü takım olan Manisa ekibi kalesinde ise yalnız 1 gol görerek alkış aldı. Sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen tecrübeli file bekçisi Alperen kalesinde güven verirken, yeni transferlerden Brezilyalı santrfor Lima da 3 golle skor yükünü çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Zeki Korkmaz Zeki Korkmaz Manisa Futbol Futbol Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title