Haberler

Manisa FK, Ankara Keçiörengücü ile berabere kaldı

Güncelleme:

Manisa FK, 1'inci Lig'de Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalarak 4 puana ulaştı. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, oyuncularının sıcak havada iyi mücadele ettiğini belirtti ve eksiklerini gidereceklerini söyledi.

1'inci Lig'de sezona Kocaelispor deplasmanında 2-0'lık galibiyetle başladıktan sonra evinde Ankara Keçiörengücü ile 0-0 berabere kalan Manisa FK 4 puana ulaşırken, teknik direktör Osman Zeki Korkmaz zamanla daha iyi olacaklarını dile getirdi. Sıcak havada zorlu bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Korkmaz, "Hava koşullarına rağmen oyuncularım iyi mücadele etti. Maça galibiyet parolasıyla hazırlanmıştık ancak istediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını ifade eden genç çalıştırıcı, "Özellikle ritmin düştüğü anlarda oyunu hızlandırmada zorluklar yaşadık. Bununla ilgili çıkardığımız dersler var. Bu eksiklerimizi gidereceğiz. Tüm oyuncularımı bu sıcak havaya rağmen sergiledikleri performanstan dolayı kutluyorum" diye konuştu. Siyah-beyazlılar, cuma günü Erzurumspor FK'ya konuk olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Osman Zeki Korkmaz Zeki Korkmaz Ankara Manisa Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title