Haberler

Emre Belözoğlu'nun görüştüğü Mandzukic, Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu

Güncelleme:

Forvet hattı için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu, Hırvat golcü Mario Mandzukic'le görüştü ve transfer için ikna etti. 34 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile son detayların giderilmesini bekliyor.

Vedat Muriqi'i İtalyan ekibi Lazio'ya gönderen ve maddi olarak eli rahatlayan Fenerbahçe, golcü takviyesi için harekete geçti. 12 yeni isimle kadrosunu güçlendiren ve genişleten sarı-lacivertlilerde tarihi transferlere imza atan Emre Belözoğlu yönetimindeki transfer komitesi şimdi de dünyaca ünlü golcü Mandzukic ile imza aşamasına geldi.

Emre Belözoğlu'nun yakından tanıdığı Mandzukic'in kendisi ve temsilcisi ile sık sık telefonda görüştüğü ve Hırvat golcüye yeniden Avrupa'nın iyi golcüleri arasına gireceğine inandırdığı belirtilirken, tecrübeli golcü de Fenerbahçe'nin teklifine ikna oldu.

MANDZUKIC DE FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Bonservisi elinde bulunan Mario Mandzukic bir çok teklif içinde en çok Fenerbahçe'nin projesine inanırken, yeniden Avrupa'da olmak istediğini belirtti. Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerinden sonra sportif direktörlükte de başarılı olduğunu gören Mandzukic prensipte evet dediği sarı-lacivertliler için son detayların giderilmesini bekliyor.

KATAR'DA ARADIĞINI BULAMADI

Hırvat golcü Mario Mandzukic, 2012 yılında Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Alman ekibinde 54 lig maçında 33 gol kaydederken, daha sonra İspanya'nın Atletico Madrid ekibine transfer oldu. La Liga'da 28 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Mandzukic, 2015 yılında İtalya'nın güçlü ekiplerinden Juventus'a imzayı attı. Siyah-beyazlılarda 5 sezon forma giyen Hırvat futbolcu, 162 maçta 44 gol kaydetti. Son olarak Katar Ligi temsilcilerinden Al Duhail'e transfer olan 34 yaşındaki oyuncu, 7 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mario Mandzukic Emre Belözoğlu Fenerbahçe DHA Spor Haberler

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Özgür Özel'den Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki: Bu halkın iradesini yok saymaktır

Özgür Özel'den Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına tepki: Bu halkın iradesini yok saymaktır

500

Yorumlar (26)

lion king:

Emreyi gözünüzde çok büyütüyorsunuz her transferi emre yapıyor diye servis ediyorsunuz emre hangi kuluple iyi ilişkileri varki kontak kuracak ikili ilişkiler kurup transfer yapsın ali koçun gölgesinde onun maddi gücüyle yanına yol bilen iz bilen adamlarla transferleri gerçekleşiriyor. Emrenin en iyi bildiği iş futbolcu ayartmak maç öncesi.

9
8
yanıtYanıtla
Alex10:

Sen nasıl yaşıyosun bu kafayla ya, bitkisel hayattan yeni flan mı çıktın

yanıt4
yanıt4
LION BURGER:

EVET FATİH TARİM VE HASAN SAS GİBİ

yanıt3
yanıt3
FB:

inter, newcastle atletico madrid gibi büyük klüplerde oynamış bir adama hangi kulüple iyi ilişkisi var demek çok garip geldi ayrıca u-15-16-17-18-21 ümit milli, 100 Amilli maça çıkmış çevresindeki tüm topçularla iyi ilişki kurmuş bir futbolcuya böyle şeyler söylemekte dahada garip geldi. emreyle uğraşmayı bırakın artık adam futbolu bıraktı hala hazmedemiyorsunuz. . .

yanıt1
yanıt1
LİON KİNG:

Altdaki yorumlar da biri yazmış yurt dışında oynadığı kulüpleri, gittiği yerlerde hep ırkçılıkla anıldı yetmedi türkiyede yaptı yetmedi basın tribünene boğaz kesme hareketi yaptı yetmedi biliçle kavga etti say say bitmez vukuatları birde bu adamın lobi yapacağınımı sanıyorsunuz bunu kim ciddiye alır arkasında fenerbahçe olmazsa bir hiç.

yanıt3
yanıt0
ha ha:

kendi kendisiyle çelişmiş mal haberi yok. maç öncesi futbolcu ayarlayabilen biri maçtan sonra da ayarlar demi, gram beyin varsa kullanın lütfen. adama çamur atmak için her türlü yolu denediniz ama adam dimdik ayakta. Fenerbahçe tabi ki arkasında duracak. Fenerbahçe çakallara yem etmez futbolcusunu. . .

yanıt1
yanıt0
Cirkef Fenevli Böcük Kemre Aynada Kendini Tanima:

Bu SapSal Cüce Transfer HAHAHAHAHAAA

2
9
yanıtYanıtla
kıskanma:

seni 100 kere mi satın alır 200 keremi onu hesapla sen

yanıt1
yanıt2
Mert:

Maşallah ligimiz kaldığı yerden devam ediyor fb 34 lük alıyor gs 35 lik devam böyle

7
1
yanıtYanıtla
1234:

maaşı kesinlikle falcaodan fazla olucak ama fb tabiki açıklamayacak

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title