Haberler

    Manchester United Fenerbahçe'yi Unutmuyor!

    Alex Ferguson yönetimindeki efsane Manchester United, Fenerbahçe karşısında o gün beklenmedik bir yenilgi alacaktı.

    Alex Ferguson yönetimindeki efsane Manchester United, Fenerbahçe karşısında o gün beklenmedik bir yenilgi alacaktı. Boliç, uzaktan attığı golle, İngiliz devinin evinde 40 yıldır devam eden yenilmezlik ünvanına son verecekti.

    Fenerbahçe deplasmandaki rövanşa üç maçta, bir puanla çıkıyordu. Sarı-lacivertliler bir futbol mucizesi gerçekleşmezse Şampiyonlar Ligi'ne artık havlu atmıştı. Ama Ali Şen ve teknik direktör Lazaroni aynı şekilde düşünmüyordu.

    Fenerbahçe'nin o dönem ki kalecisi Rüştü Rençber, Manchester maçını bakın nasıl anlatıyor: "Kaybedeceğimiz bir şeyin olmadığını biliyorduk ve bunu avantaja çevirmek istedik. Ali Şen ve Lazaroni bizi sürekli bu yönde telkin ediyordu. Bunu başarabilirsek tarihe geçeceğimizi biliyorduk".

    Başardılar ve tarih onların adını yazdı! Hem de "40 yıl aradan sonra Manchester United'ı evinde yenen takım" olarak bunu yaptı. Elvir Boliç'in 78'inci dakikada attığı gol, Manchester United'ın 56 maçlık serisinin bittiğini ilan ediyordu.

    Alıntı: Four Four Two

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Fenerbahçe Spor Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title