Haberler

Manchester City, Didier Drogba İçin Harekete Geçti

Güncelleme:

İngiliz Daily Star, Manchester City'nin Chelsea ile anlaşma aşamasındaki Drogba'ya teklif yaptığını ve Fildişili yıldızın kafasını karıştırdığını yazdı.

Galatasaray'dan ayrılan Didier Drogba'nın Dünya Kupası'ndan sonra Juventus ve Chelsea'ye gideceği haberlerinin ardından bugün de İngiltere, Fildişili yıldız futbolcuyla Manchester City'nin ilgilendiği haberleriyle çalkalanıyor.

CITY DEVREYE GİRDİ

Sabah, Daily Star'ın "Manchester City, Drogba için harekete geçti" manşetli özel haberinin ardından, rakip gazeteler Daily Express ve Daily Mirror, Manchester City'nin bu haberi yalanladığını ileri sürerken, bazı basın kuruluşları haberin üzerine gittiler.

PELLEGRINI SÜRPRİZİ

Didier Drogba'yı alacağı tahmin edilen Chelsea'nin Premier Lig rakibi Manchester City'nin transfer kavgasına girdiğini vurgulayan Daily Star, Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini'nin Didier Drogba'nın Chelsea'ye gidişini engelleyecek şok bir teklifle ortaya çıktığını yazdı.

DROGBA, MOU'NUN YANINA GİTMEK İSTİYOR

Şilili teknik direktörün, sakatlanan İspanyol yıldız Alvaro Negredo'nun en az dört ay oynayamayacağını öğrendikten sonra yerine yeni bir golcü hücum oyuncusu bakarken Drogba'yı düşündüğü belirtildi. Eski Chelsea'li yıldızın ise kendisinin büyük hayranı Jose Mourinho'nun çalıştırdığı takıma gitmeyi arzu ettiğine dikkat çekildi.

BU HAFTA KARAR HAFTASI

Masada çok seçeneği olan Didier Drogba'nın geleceği hakkında bu hafta karar vereceği belirtildi. Manuel Pellegrini'nin 36 yaşındaki Didier Drogba ile 12 aylık bir kontrata sıcak baktığı ileri sürüldü. Cazip bir teklifin Drogba'yı Londra yerine Manchester'a götürebileceğine dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Daily Star Chelsea Spor Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title