Haberler

Malatyaspor'un Golcüsü Boutaib, Zamalek'e Transfer Oldu

Güncelleme:

Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı forvet oyuncusu Khalid Boutaib, 2,5 milyon euroya Mısır takımı Zamalek'e transfer oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fas'lı forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in Mısır ekibi Zamalek ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün Sportif Direktörü Ali Ravcı transferdeki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, Khalid'in transferi için anlaştıklarını duyurdu. İkinci yarı hazırlıkları için Antalya Belek'te toplanarak çalışmalara başladıklarını belirten Ravcı, "2 Ocak itibariyle kamp çalışmalarımıza başladık. Umarım kazasız, belasız bir kamp geçiririz. Bununda dışında tabii gündemde transfer var. Biliyorsunuz golcü oyuncumuz Khalid Boutaib'e Mısır'dan teklif vardı. Bu transfer için Zamalek kulübüyle her konuda anlaşmaya vardık. Oyuncumuz ikinci yarıda büyük ihtimalle bizimle birlikte olmayacak. Zaten kampımıza da dahil olmayacak. Umarım bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olur" dedi.

"ŞARTLAR UYGUN OLURSA SADIK TRANSFERİNE İZİN VERİLEBİLİR"

Ravcı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu Sadık Çiftpınar'ın kampa katılacağını ve şu an için herhangi bir transfer durumunun olmadığını da belirterek, "Kadromuzdaki oyuncularımızın teklifler alması ebetteki bizleri gururlandırıyor. Ancak biz de hedefleri olan bir takımız. Bu konuda başkanımızın da açıklaması var. Değerini bulan, kulübümüze katkı sağlayacak transferlere her zaman açığız. Sadık Çiftpınar, yaklaşık 5 sezondur kadromuzda olan ve artık bizim öz evladımız gibi sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bilindiği gibi kendisine ciddi teklifler var ve bu teklifleri yönetimimiz değerlendiriyor. Eğer şartlar uygun olursa Sadık transferine izin verilebilir. Bizim de o bölgeye acilen Sadık kalitesinde bir oyuncu transferi yapma durumumuz ortaya çıkacak. İnşallah kulübümüz hakkında en hayırlısı olur" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Zamalek Fas Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (8)

ABDULLAH 44:

İNŞALLAH MALATYASPORUMUZ BU İŞTEN KARLI ÇIKMIŞTIR BAŞARILAR MALATYAM

27
3
yanıtYanıtla
KÜLYUTMAZ:

bu gibi takımlar şampiyon olmak için değil, üst basamakları paraya çevirmek için uğraşırlar. şampiyon olmak pahalı bir iştir. o da malatyaspora ağır bir yük olur

10
7
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

SENİN MEMLEKETİNİN TAKIMI BÜYÜK İHTİMAL PROFESYONEL BİR LİGDE BİLE DEĞİL AMA ÜZÜLME ÇIKARSINIZ BİR GÜN ANLARSINIZ O ZAMAN 1 M € ALDIĞIN ADAMI 2. 5 M € SATMAK GİBİ

yanıt11
yanıt3
Ayşe Teyze:

balon

4
10
yanıtYanıtla
ah ki ah:

4 büyüklerin yöneticileri resmen uyuyor. 2, 5 milyon ne ver marianoyu al bunu, ver ozan tufanı al fenere, ver tolgayı üste para alver olcay şahanı al . birde alanyada fernandez var türkiyede o kaitede adam yok kör ama bunlar

10
1
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

ALLAH’A ŞÜKÜR DUALARIMIZ KABUL OLDU VE EN SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR KURTULDUK! HER HAFTA SAÇ BAŞ YOLMAKTAN DA KURTULDUK HADİ GEÇMİŞLER OLSUN! ÖZELLİKLE KONYA MAÇINDA TİRÜBÜNLERE YAPTIĞI EL KOL HAREKETLERİNİ HİÇ BİR MALATYASPOR TARAFTARI UNUTMAYACAKTIR! HEM KABİLİYET DÜŞMANI YETENEKSİZİN BİRİYDİ HEMDE SPOR AHLAKINDAN YOKSUN BENCİLİN TEKİYDİ! AYAĞININ ÖNÜNDEN GEÇEN TOPA MÜDAHALE ETMEKTEN ACİZ BECERİKSİZİN BİRİYDİ! ALAN MISIR TAKIMI ARTIK TURŞUSUNU KURAR BAŞKA DA BİR İŞE YARAMAZ ZATEN. . .

2
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Sadık ta satılırsa ikinci yarı tepetaklak olur.

0
1
yanıtYanıtla
İSMİNİ BELİRTMEK İSTEMEYEN OKUYUCU:

LAN BEN TOKATLIYIM ZAMANINDA BİZ BUNLARLA 2. LİG KIRMIZI GRUPTA MAÇLARIMIZ OLURDU AMA O ZAMANLAR TAM DERBİ HAVASI OLUYORDU İNANILMAZ ATMOSFER VARDI ŞİMDİ YABANCI OYUNCU ALIP SATIYORLAR AH ULAN AH ! ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title