Haberler

Mahalle Ligi Şampiyonları Belli Oldu

- Mahalle Ligi şampiyonları belli olduBALIKESİR - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, Dursunbey'de 102 takımdan yaklaşık bin öğrenci ile tamamlanırken, final maçlarında yıldızlarda Gladyatörler, gençlerde ise Dursunbey Gençlik...

- Mahalle Ligi şampiyonları belli oldu

BALIKESİR - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, Dursunbey'de 102 takımdan yaklaşık bin öğrenci ile tamamlanırken, final maçlarında yıldızlarda Gladyatörler, gençlerde ise Dursunbey Gençlik takımları şampiyon oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla 'İmkan Bizden Oynamak Sizden' sloganıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, 20 ilçeden binlerce sporcunun mücadele ettiği Mahalle Ligi Futbol Turnuvası, Dursunbey'de tamamlandı.

Laliga Halısaha'da gerçekleşen turnuvaya ilçe genelinden 102 takım katılırken, eleme ve grup usulü yapılan maçların ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları oynandı. Heyecan dolu müsabakaların yaşandığı turnuvada 6 Ocak Cumartesi günü final müsabakaları gerçekleşti. Birbirinden güçlü takımların katıldığı turnuva Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde gerçekleşirken, Yıldızlarda finale Gladyatörler ve ATGB takımları kaldı. Gençlerde ise Dursunbey Gençlik ile Süvariler Takımı finale adlarını yazdırdı. Final maçlarını Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Turhan, Vacit Kahvecioğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

11 -13 yaş arası çocukların katıldığı Yıldızlar kategorisinde rakiplerini eleyerek finale adlarını yazdıran Gladyatörler ve ATGB takımları kıran kırana geçen final maçına karşı karşıya geldiler. ATGB takımını 1-0'lık skorla geçen Gladyatörler takımı bu kategoride şampiyonluğunu ilan etti. Bu kategoride üçüncü Kavacık, dördüncü ise Osmanlıspor takımı oldu.

13-16 yaş arası gençlerin mücadele ettiği Gençler kategorisinde ise şampiyon Dursunbey Gençlik Takımı oldu. Kıyasıya bir mücadele ile geçen maçta Dursunbey Gençlik rakibi Süvariler'i 3-0'lık net bir skorla geçerek şampiyon oldu. Bu kategoride üçüncü ÇPAL, dördüncü ise Halisdemirspor takımı oldu. Müsabakaların ardından protokol tarafından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. Kupa töreni sonrası açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, üç yıldan bu yana devam eden bu turnuvanın, Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir proje olduğunu söyledi. Bu konuda kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkür eden Başkan Bahçavan, turnuvada başarı elde eden takımları kutladı. Kupa töreninin ardından toplu olarak fotoğraf çekilen sporcular, Balıkesir'de oynanacak olan diğer mücadelelerde de başarı elde etmek istediklerini belirttiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ramazan Bahçavan Balıkesir Dursunbey Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title