Haberler

Maçın ardından ortalık karıştı! Teknik direktör basın toplantısını terk etti

Güncelleme:

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-siyahlıların teknik direktörü Mustafa Gürsel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunmak üzere basın toplantısındayken hoparlörlerden şarkı çalmaya başlayınca ortalık bir anda karıştı. Duruma tepki gösteren Gürsel, basın toplantısını terketti. Yaşanan olayın ardından iki kulübün personelleri arasında gerginlik yaşandı.

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Ümraniyespor'a konuk olan Kocaelispor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından daha önce Ümraniyespor'da da görev yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısında konuştuğu esnada ortalık karıştı.

BASIN TOPLANTISINI TERKETTİ

Gürsel'in konuşması sürerken odanın hoparlörlerinden yüksek sesli müzik duyulmaya başladı. Deneyimli teknik adam, bunun üzerine duruma tepki göstererek toplantıyı terk etti.

PERSONELLER ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Söz konusu olayın ardından iki kulübün personelleri arasında tartışma çıktı. Ümraniyespor cephesi, duruma tepki gösteren Kocaelispor personelleri ve Mustafa Gürsel'e kasıtlı bir durum olmadığını ve olayın anlık bir yanlışlıkla geliştiğini açıklayarak özür diledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Gürsel Trendyol Kocaeli Futbol 3.Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

selçuk null:

Koskoca sanayinin başkenti Kocaelispor'un elinden tutan hiçbir kuruluş yok Eyüp İstanbul Pendik superligde artık ülkemi tanıyamıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title