Haberler

Samsunspor'a 3-0 yenilen Tavşanlı Linyit: Bu Günler Geçecek

Güncelleme:

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: "Bu kötü günlerin geçeceğine inanıyorum. Gerçek takımımız bu değil, bu günleri aşacağız" dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 3-0 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktör Ümit Erol Tok, "Bu kötü günlerin geçeceğini inanıyorum. Gerçek takımımız bu değil. Birlik ve beraberlik içinde bu günleri aşacağız" dedi.

Tok, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunun genelinde Samsunspor'un hiçbir pozisyonu olmadığını söyledi.

Takımın yenilmesinin sebebinin kişisel hatalar olduğunu belirten Tok, "Savunma adına yapmayacağımız hatalar nedeniyle bir anda skor 2-0 oldu. Bu saatten sonra da oyun zaten koptu. Bu kötü günlerin geçeceğini inanıyorum. Gerçek takımımız bu değil. Birlik ve beraberlik içinde bu günleri aşacağız. Her zaman söylediğim gibi bu yıl,  geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacağız" diye konuştu.

Samsunspor cephesi-

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da ligin başında her türlü sonuçların bütün takımlar için olabileceğini dile getirdi.

Deplasmandan üç puanla dönmenin kendileri için sevindirici olduğunu ifade eden Kalpar, şunları söyledi:

"Bu üç puanı, üç gol atarak almak daha güzel. Devreye 1-0 önde girmemize rağmen ikinci yarı anlamsız bir telaş yaşadık. Bunu hala daha anlamış değilim. Tabii bu durumu çözeceğiz.  Daha rahat kontrol, pas ve ayağa oynamamız gerekirken, şuursuz bir telaşla atak yedik. Uzun topları ve dönen topları rakip aldı. Her şeye rağmen oyuncularımı yapmış oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Daha ligin başındayız. Her şey için çok erken. Köprünün altından daha çok sular akacaktır." - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tavşanlı Linyitspor Hüseyin Kalpar Samsunspor Ümit Erol Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title