Haberler

    Löw: Lahm Aynen Devam

    Almanya'nın teknik patronu Joachim Löw, dünyanın en iyi bek oyuncularından biri olan Philipp Lahm'a verdiği rolde bir değişiklik yapmayacağını söyledi.

    2014 Dünya Kupası çeyrek finalinde Fransa ile karşılaşacak olan Panzerler'de, turnuvadaki 4 maçta da dakika kaçırmadan görev almıştı.

    Uzun yıllardır Bayern'in ve Milli takımın vazgeçilmez ismi olan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Pep Guardiola ile başlayan modayı Löw'ün de devam ettirmesiyle bir anda bambaşka bir görevin adamı olmuş ve pozisyonu ortasahaya kaymıştı.

    Cezayir maçında Shkodran Mustafi'nin sakatlığı sonrasında kalan dakikaları orijinal mevki sağ bekte geçiren kaptan Lahm'ın, Fransa'ya karşı da yine bek pozisyonunda çıkacağı konuşuluyordu.

    Ancak teknik direktör Löw, Die Zeit gazetesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    " Philipp Lahm'ın rolünü zaten çok öncesinde kafamda belirlemiştim ve sonuna kadar bunun arkasındayım. Lahm yaklaşık 10 yıldır takımımıza liderlik eden ve sürekli yüksek seviyede performans gösteren bir isim.

    Ama onun defansa geçmesi için sağ kanatta bir sıkıntı yaşamamız lazım. sağ kanadımız böyle bir problem gösterdiği gün ben de derim ki, 'Philipp'i buraya geri koymanın vakti geldi. ileri geri domine etsin orayı yeniden."

    12 yaşından beri Bayern Münih kulübünün çatısı altında olan ve 2003-2005 yılları arasında Stuttgart'ta kiralık olarak forma giyen Lahm, Bayern'de toplam 260 Bundesliga maçına çıkarken, 8 gol atıp 40 asist yaptı ve 6 Bundesliga, 6 Almanya Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

    Milli takımda 100 maç barajını aşan tarihteki 8. Alman futbolcu olan Lahm, toplamda ise 110 kezle Lothar Matthaus (150) ve Miroslav Klose'nin (134) ardından 3. sırada bulunuyor.

    Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Josep Guardiola Philipp Lahm Almanya Fransa Spor Haberler

    Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

    Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

    Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

    Bakmadan Geçme

    GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title