Haberler

    Los Angeles derbisinde zafer Lakers'ın!

    NBA'de Batı lideri Los Angeles Lakers, ikinci sırada bulunan rakibini deplasmanda Los Angeles Clippers'ı 112- 103 mağlup etti.

    NBA'de Batı lideri Los Angeles Lakers, ikinci sırada bulunan rakibini deplasmanda Los Angeles Clippers'ı 112- 103 mağlup etti. Konuk ekipte Anthony Davis 30 sayı 8 ribaund ile oynarken Lebron James 28 sayı 7 ribaund 9 asist ile galibiyette başrol oynadı. Clippers'da Paul George'nin 31 sayısı maçı kazanmaya yeterli olmadı.

    Cedi Osman uzatmada güldü

    Gecenin bir diğer karşılaşmasında temsilcimiz Cedi Osman'ın formasını giydiği Cleveland Cavaliers, San Antonio Spurs'ü 132 - 129 mağlup etti. Cedi Osman 19 sayı 4 ribaund 6 asist ile takımının galibiyetine katkıda bulundu.

    Phoenix Suns, lig lideri Milwaukee Bucks'ı evinde 140 - 131 devirdi. Devin Booker'ın 36 sayı ile yıldızlaştığı maçta Ricky Rubio 25 sayı 13 ribaund 13 asist ile 'triple-double' yaparak takımını galibiyete taşıdı. Milwaukee Bucks bu mağlubiyet ile bu sezon ilk defa üst üste iki maç kaybetmiş oldu.

    NBA'de gecenin diğer sonuçları ise şöyle:

    Brooklyn Nets-Chicago Bulls: 110-107

    Minnesota Timberwolves-New Orleans Pelicans: 107-120

    Boston Celtics-Oklahoma City Thunder: 104-105

    Washington Wizards-Miami Heat: 89-100

    Dallas Mavericks-Indiana Pacers: 109-112

    Houston Rockets-Orlando Magic: 106-126

    New York Knicks-Detroit Pistons: 96-84

    Sacramento Kings-Toronto Raptors: 113-118

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Los Angeles Clippers Los Angeles Lakers Cedi Osman Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title