Haberler

Lippi, İtalya'yı Özlememiş

Güncelleme:

İki yıldır Çin'de görev yapan Marcello Lippi, İtalyan futboluna dair hiçbir şeyi özlemediğini ve Çin'e gitme kararından pişmanlık duymadığını söyledi.

Daha önce Juventus ve İtalya milli takımını da çalıştırmış olan Marcello Lippi, Guangzhou Evergrande takımının başında olmaktan dolayı oldukça mutlu görünüyor.

Ülkesiyle ilgili Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Lippi, "İtalyan futboluna dair hiçbir şeyi özlemedim. İtalya'da hemen hemen her şeyi kazandım ve orada başardıklarım dolayısıyla gayet tatmin olmuş durumdayım. Orada yıllar geçirdikten sonra İtalya ve Avrupa dışında bir yerde farklı bir deneyim yaşamak istedim. Emeklilik için hala çok gencim ve Çin'de bulunduğum için oldukça mutluyum" dedi.

Alessandro Del Piero'nun Guangzhou Evergrande takımına transfer dedikodularıyla ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Şu anda Del Piero'yu buraya getirme şansım pek mevcut değil. Zira kulüp 30-31 yaşın üzerindeki oyuncuları transfer etmeye pek sıcak bakmıyor. Dolayısıyla Del Piero'nun buraya gelme ihtimali bence yok" açıklamasında bulundu.

Juventus'ta iki farklı dönemde çalışan Marcello Lippi, siyah beyazlılarla beş Serie A ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşarken İtalya milli takımını da 2006'da Dünya Kupası'nın şampiyonu yapmıştı. Guangzhou Evergrande'yle de oldukça başarılı iki sezon geçiren 65 yaşındaki hoca, takımına iki Çin şampiyonluğunun yanında bir de Asya Şampiyonlar Ligi kupası getirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Marcello Lippi Guangzhou İtalya Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title