Haberler

Lionel Messi'nin ardından Luis Suarez de Barcelona'dan ayrılıyor

Güncelleme:

Sıkıntılı dönemlerden geçen FC Barcelona'da kriz devam ediyor. Lionel Messi'nin ayrılık talebinden sonra Luis Suarez'in de vedası gündeme geldi. Teknik direktör Ronald Koeman'ın Suarez'i kadroda düşünmediği ve Uruguaylı oyuncuya gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağı aktarıldı.

Lionel Messi'yi takımda kalması için ikna etmeye çalışan Barcelona'da bir diğer gündem ise Luis Suarez. Teknik direktör Ronald Koeman'ın planları arasında yer almayan Uruguaylı golcünün sözleşme fesih bedeli Katalan ekibinin canını sıkıyor. Hollandalı teknik adamın göreve başlamasıyla birlikte birçok yıldız oyuncuyla yolların ayrılması gündeme geldi.

Listenin başında ise Uruguaylı Luis Suarez'in olduğu ifade edildi. 33 yaşındaki golcüyü kadroda düşünmeyen Koeman, Suarez'in takımdan gönderilmesi yönünde görüş bildirdi.

SÖZLEŞME FESİH BEDELİ 12 MİLYON EURO

Katalan kulübü, ilk etapta tecrübeli golcü için gelecek teklifleri değerlendirecek. Aksi bir durumda ise 12 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli kullanılacak.

JUVENTUS İLGİLENİYOR

Geride bıraktığımız sezonda Barcelona ile 36 resmi maçta 21 gole imza atan Suarez'in adı Juventus ile anılıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen İtalyan ekibinin, Uruguaylı yıldız için girişimlerde bulunacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Luis Suarez Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Seçkin:

Adam 200 maçta 180 gol attı gördüğü muamele doğru değil

4
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

NE DEMİŞ ROBER HATEMO;YILDIZLARDA KAYAR DURMAZ YERİNDE

4
0
yanıtYanıtla
isaac newton:

yıldızlar kaymaz sabittir ! kayıyor ise , o meteordur bebişim. . .

yanıt1
yanıt1
007:

Bir devrin çöküşü . . .

4
0
yanıtYanıtla
hahaha:

la 8 gol yemişler alayı gitsin yeni kadro kursun barca 33 yaşında messi suares vb. zaten bunlar 30 yaşını geçince postalanması lazımdı hadi hadi anca gidersiniz yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü kapı açık arkanı dön ve çık hadi bakayım hehehe

1
2
yanıtYanıtla
mucho:

tam kekosun. . .

yanıt1
yanıt0
dolu mal var:

malmısın la sen

yanıt0
yanıt0
demedi deme:

bu iş setien messi suarezle kalmaz yedikleri 8 gol daha çok kişiyi götürür demedi demeyin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title