Haberler

Türkiye'de Liglerin Tek Namağlup Takımı Bayburt İl Özel İdare'de Hedef Şampiyonluk

Güncelleme:

Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinin tek yenilgisiz takımı Bayburt İl Özel İdare, şampiyonluğu hedefliyor.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdare, ligin 16. haftasında alınan sonuçların ardından 2018-2019 sezonunda, profesyonel liglerde şu ana dek yenilgisi bulunmayan tek takım durumuna geldi. Ligin 16. haftasında iç sahada Ankara Adliyespor'u 2-1 yenen Bayburt ekibi, puanını 38'e yükselterek 3. Grup'ta zirvedeki yerini korudu. Bayburt İl Özel İdare, ligin 17. haftasında deplasmandaki Muğlaspor maçından da yenilgisiz ayrılıp unvanını korumaya çalışacak.

Hazırlıklarını Genç Osman Stadında sürdüren sarı-siyahlıların yardımcı antrenörü Baykal Aydınlı, yaptığı açıklamada, "En önemlisi 34. haftada sonu görebilmek, orada lider bitirebilmek. Biz hem takım olarak hem şehir olarak buna kilitlendik, tek istediğimiz şampiyonluk. İnşallah hayırlısıyla da bunu gerçekleştireceğiz. Takımımıza inanıyoruz, güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de Liglerin Tek Namağlup Takımı Bayburt İl Özel İdare'de Hedef Şampiyonluk

"NAMAĞLUP OLMAK BİZİ GURURLANDIRIYOR"

Sarı-siyahlıların kaptanı Ali Kemal Yükseker de sezona diğer takımlardan çok geç başladıklarını ancak gelinen noktada iyi bir takım olduklarını ifade etti. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkati çeken Ali Kemal, "Sahadaki skor, mücadele, azim arkadaşlıktan geliyor. Çok güzel bir ortam, arkadaşlık var. Hep beraber hareket ediyoruz, beraber eğleniyoruz, beraber gülüyoruz. Bu da başarıyı yansıtıyor." dedi. Ali Kemal, Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinde şu anda yenilgisiz tek takım olduklarını vurgulayarak, bunun da kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

"KÜÇÜK BİR ŞEHİR AMA UMUTLAR BÜYÜK"

Ligde bu hafta ilk yarının son maçını oynayacaklarını, bu müsabakayı da kazanarak ilk yarıyı namağlup bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ali Kemal, şunları söyledi: "Belki Türkiye'nin en küçük ilinde yaşıyoruz. Sosyal anlamda diğer şehirlere göre çok fazla imkanımız yok, küçük bir şehir ama büyük umutları olan bir takım. Ben takıma geçen sezon devre arasında geldim ve o sene bir play-off süreci yaşadık. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadık. İnşallah ben ve takım arkadaşlarım, hocalarım, yönetimimiz ve taraftarlarımızla bu şehre, bu başarıyı, şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz. Artık buraya kadar geldik, bu saatten sonra da zaten hedefimiz belli, niyetimiz de amacımız da belli. Allah inşallah bunları bize nasip eder. Sezonu şampiyon olarak kapatırız, diye düşünüyorum." Bayburt İl Özel İdare'nin ligde çıktığı 16 maçta 11 galibiyeti ve 5 beraberliği bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Ali Kemal Türkiye Bayburt Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500

Yorumlar (36)

ahmet:

bayburt nerde bilen varmı? insan yaşıyormu orda? çok şaşırtıcı

3
20
yanıtYanıtla
HALK:

SURİYE''LİSİN YADA IRAKL''I, BAYBURT''U BİLMEDİĞİNİN SEBEBİDİR.

yanıt5
yanıt2
mert:

sen büyükşehirde yaşıyorsun da insan mı oluyorsun , ahlaksız herif

yanıt2
yanıt1
VATAN:

BEN BAYBURTLUYUM İSTANBULDA YAŞIYORUM. İSMİM HAYDAR TELİNİ VE ADRESİNİ VER GELEYİM SANA BAYBURT NERDE UZUN UZUN ANLATAYIM. ( AHMET ) BEKLİYORUMMMMMM.

yanıt1
yanıt1
İdris:

Yazıkk cok basitsiniz Ahmet bey..cevap vermeye degmezsiniz ama işte insan sabredemiyor.

yanıt3
yanıt1
Plaka 41 ):

Kocaelispor ona o mağlubiyeti tattıracaktı ancak hakem kurtardı elimizden. . BİZE HER YER KOCAELİ

7
6
yanıtYanıtla
yavuzzz ccc:

bayburtta görüşürüz

yanıt2
yanıt0
umur:

sizi elimizden hakemlerde kurtaramaycak.

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Size her yer kocaelimi komik çocuk seni:))ulan kocaelinizi TRABZONlular RİZE liler ele geçirmiş her tarafta adamlar söz sahibi gelmiş kelime oyunları yapmışsın gevşek seni:))

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Trabzondan selam olsun bayburtlu hemşerilerimize aynen devam uşaklar bırakın kuduran kudursun siz işinize bakın

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title