Haberler

Levent Kırca: Beni Aziz Yıldırım Fenerbahçeli Yaptı

Güncelleme:

Hayatını kaybeden Levent Kırca, Aziz Yıldırım için "Ondan sonra Fenerbahçeli oldum. Ne zamanki Başkanımız hapse girdi, ben de ona destek olmak için hapishaneye gittim." demişti.

Karaciğer kanseri sebebiyle temmuz ayından beri kemoterapi tedavisi gören usta tiyatrocu Levent Kırca, bu gece hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar Galatasaray'ı destekleyen usta tiyatrocu, geçtiğimiz günlerde şike davasından beraat eden Aziz Yıldırım için "Ondan sonra Fenerbahçeli oldum. Ne zamanki Başkanımız hapse girdi, onun düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben de ona destek olmak için hapishaneye gittim." demişti.

"BAŞKANIMIZLA HEP BERABER YÜRÜDÜK"

İşte bu sabah hayatını kaybeden Levent Kırca'nın Kasım 2014'te Fenerbahçe Dergisi'ne Aziz Yıldırım hakkındaki söyledikleri…

Usta tiyatrocu, "Aslında Aziz Yıldırım'dan sonra Fenerbahçeli oldum diyebilirim. Ne zamanki Başkanımız hapishaneye girdi, onun Atatürkçü ve Cumhuriyetçi düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben ona destek olmak için hapishaneye giderken yollarda hep Fenerbahçelilerle beraber yürüdüm, yürüdük." demişti.

"ANITKABİR YÜRÜYÜŞÜNE BEN DE GİTTİM"

Kırca," Her zaman omuz omuzaydık. Aynı zamanda Aziz Başkan'ın Anıtkabir'deki yürüyüşüne ben de gittim ve kendisiyle görüştüm. Aziz Bey; harika bir insan ve tam bir Atatürkçü kendisi. Bu da beni Fenerbahçeli yaptı." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Levent Kırca Galatasaray Anıtkabir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

imamin kayigi:

ALLAH in rahmeti ancak iman edenlere , sagliginda alni secde görmemis ler nicin camiden imamin kayigina biner. celiski aslinda biliyor ama inkar ediyor

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title