Haberler

Maç esnasında romantizmin ayarını kaçıran çift, kendilerini dev ekranda görünce şoke oldu

Güncelleme:

Avustralya ve Pakistan arasında oynanan kriket maçını tribünden takip eden çift, bir süre sonra maçı bırakıp romantik dakikalar yaşamaya başladı. Dakikalar ilerledikçe romantizmin ayarını kaçıran çift, sahadaki dev ekranda kendilerini görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Avustralya ve Pakistan arasından oynanan kriket maçında tribündeki çiftin romantizmin ayarını kaçırması ve bu anların stattaki dev ekrana verilmesi karşılaşmaya damga vurdu.

KAMERA BİR ANDA ONLARA DÖNDÜ

Karşılaşma esnasında kameraman tesadüfen kadrajı çevirip çifti ekrana yansıttığında, stadyumdaki atmosfer bir anda değişti. O esnada çift, kendilerini dev ekranda gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadı.

SEYİRCİLER ALKIŞLA KARŞILIK VERDİ

Seyircilerin alkışlarla karşılık verdiği çift, bulundukları üst tribünden aşağı indi. Çiftin, maçı izlemeye devam edip etmedikleri bilinmiyor. O ana ilişkin görüntüler kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırdı.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Avustralya Pakistan Yaşam Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Crm:

ecnebide olsa UTANMA duygusu var da, sonuçta insan, bizde olsa kameramana verip veriştirirlerdi. insanları bu şekilde mzel hayatına giremezsiniz diye...

77
53
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaaaa.... Helal sana kameraman, kritik noktayı bulmuşsun.

74
5
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sosyeteye rezil oldular..

59
10
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

Ne var bunda kız el arabasına binmiş

37
11
yanıtYanıtla
ahmet yıldız:

Bence kriket topu oraya kaçtı. Çıkarayım derken kobrayı uykusundan uyandırdı. Ve bir türlü de uyuyamadı. Durum bu ????????

15
8
yanıtYanıtla
Hasan Uğur:

Belki kerem sürüyordu aşkına...

5
0
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Kız flüt çalmıyordu ki ne var ki bunda..

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title